Dec 242010
 

Hello korang!

Woah dah nak masuk tahun 2011 pun! Jadi blog ni akan ada beberapa perubahan. Antaranya akan wujud beberapa segmen yang lebih teratur dan lebih difokuskan. Then, akan ada blogger of the month yang mana diorang akan dijemput menulis selama sebulan atau 5 artikel. Of course aku akan bayar. But tak mahal lah.

Dan yang lebih menarik. Ada banyak freebies yang aku nak kasi korang sepanjang 2011. Maybe sebulan sekali atau kalau ada rezeki lebih mungkin 2 freebies dalam sebulan.

okey sunglasses


Jadi, untuk trial period ni, I wanna give you this cool sunglasses. Nak join, tak susah pun. Apa yang korang kena buat hanyalah sambung slogan ni “Saya suka pakai sunglasses ini kerana …… “ dan tinggalkan dalam ruangan komen di bawah. Okay? Nak bubuh berapa banyak perkataan pun takpa.. Janji kreatif.

Okay sunglasses ni ada satu je. Lagipun aku suka kaler biru dia. Hokay memang aku akui aku suka kaler biru. hehehe memang ini sunglasses paling bergaya pernah aku jumpa. So better korang give the most creative comment untuk memenangi sunglasses Okey yang cool ni.

okey sunglasses ofkey


Tarikh tamatnya adalah pada 31 Disember 2010. yupp for this trial period kita masa bagi seminggu je. After this maybe 2 minggu atau maybe sebulan. Baru fair! okay? Selamat ber-sunglasses!

P/s: Oh cuti semester dah nak abis. Masa untuk jadi seorang robot yang berjaya! haahaa
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Freebies) Siapa Nak Menang Keyboard Multimedia Powerlogic Xenon Edge Ni??

Comments

  1. serol says:

    Saya suka pakai sunglasses ini kerana muka saya ala-ala shah rukh khan. Bila pakai mesti jadi lebih hensem dari SRK. kalau terjumpa tepi jalan, itu bukan shah rukh kahn. itu saya. :D

    1. serol says:

      haha..tu dia aku dah mengarut..

  2. fendidahada says:

    Saya suka pakai sunglasses ini kerana kawan saya botak seperti markus si keeper indo tu. Kalau duduk belakang dia pasti saya silau. Jadi saya amat memerlukan sunglasses ini…

  3. rina says:

    saya suka pakai sunglasses ini kerana saya percaya ia dapat melindungi mata saya daripada panahan laser ultramen cosmos kerana ultramen cosmos sekarang sedang mengejar saya dek tak dapat menerima kekalahan melawan dengan raksasa Ju On..

    ohhhhh kita terlebih mengarut

  4. Hadi says:

    “Saya suka pakai sunglasses ini kerana ingin kelihatan bergaya dan berjaya mengalahkan Khairul Fahmi Che Mat yg jadi kegilaan gadis sekarang…

    1. naim says:

      khairul fahmi dah ada awek dowh~

      1. Hadi says:

        memang la, tapi kan byk gadis2 yg ingin kan KFCM !

  5. adie says:

    Saya suka pakai sunglasses ini kerana saya suka pakai sunglasses ini

  6. naim says:

    sapa menang weit..haha


LIKE KAMI DI FACEBOOK