Dec 272010
 

hello korang.

erm nampaknya bahang bola sepak dah menenggelamkan kapal Fitrihadi.com. Indonesia dan Malaysia bergaduh. Siapa untung? Orang yang edit gambar laser tu. kan? hahaha

hokay. cakap pasal edit ni aku nak join satu contest yang blogger cun ni anjurkan. Hokay diulangi BLOGGER CUN! Kalau tak cun aku tak join. haha joking je la.. korang mana2 yang ada buat contest tu ajak2 lah ye. Aku kalau boleh memang nak join. Selain tu dapat gak promote contest korang tu. A’ah kalau aku tak dapat joiin aku akan promote contest korang thru my tweet atau fan page atau surat layang.. okay?

strek tu de poin, aku masuk edit foto contest. ni hah ada banner contest tu. tuan blog yang cun tu pun ada. hah cair tak?? kalau cair gi ar ngusya dia. haahaa


Klik dan bersedia untuk ditendang ke entri contest tu!


tanpa banyak songeh lagi meh aku tunjuk korang gambar yang aku edit. Ni gambar sebelum edit. Pure dan fresh dari punggung kamera handphone aku.

gambar fitri hadi
Hah ni kat Secret Recipe kalau korang nak tau. Aku ni aktif. Perlukan tenaga. Kena ar kuat. Kuat makan! haahaa


Jadi petang tadi sambil dengar lagu Your Guardian Angle nyanyian The Red Jumpsuit Apparatus, aku dapat inspirasi untuk edit gambar ala-ala ‘heaven and fantasy’ skit.

Ala ini seni hokay. takde kait dengan illuminati, freemason atau free gear pun. ini sekadar soka-soka hokay. nan hadonyo haku nak join kelab hitam melegam tu. hah bawah ni gambar yang aku edit.

gambar fitri hadi angel guardian


Bughuk huduhkan? haahaa hada haku khesah? hokay now nak kena tag 4 orang (larik!!!!!!!).

First aku nak tag Heidi Syafiq. Dia ni pandai lukis komik.. jadi mesti dia pun pandai ngedit gambo. Jadi silalah join kalau belum :)

seken, aku nak tag Leonardo Dicaprio. dia ni terrot bab-bab edit gambar. Selain pandai lukis gambar skandal dia, Si Monalisa tu, dia gak pandai edit gambar contohnya 23 gambar edit Peter Crouch ni. Kelakar siot!!!

Hokay aku gurau je tu. Sorry Leo. Eh Leonardo Dicaprio ke Leonardo Da Vinci ar?? lantak ar.. actually aku pun tatau nak tag siapa sebab dah ramai yang join contest ni. aku rasa 1Malaysia dah join. Tak caya korang tengok ar komen kat ruangan entry contest tu dah cicah sos 640 komen.. wooo giler ar!!

jadi tu je la kot aku mampu tag dan tulis sehingga ke huruf ni. selamat akhir tahun! chow!
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Giveaway) Share & Menang Samsung Basic Phone

Comments

  1. ok la 2
    smart jugak ape
    gud luck ye

    Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

  2. aizuddin says:

    awek mana lah pulak sesat dalam ni :p

  3. Sya Isya says:

    gempak r gambar edit tu.. hehe..ingat nak join gak, tapi belum join lagi. suka header baru ni. comey =D

  4. intanberlian says:

    huhu pandai betul bab2 edit ek. gudluck bro!

  5. akubiomed says:

    Sekali tengok gambar ada kepak teringat Robbie William

  6. zik says:

    cantik sangat dah nie… aku memang kalau nak edit2 nie memang tak pandai.. pakai paint jer… keke

  7. Hans says:

    wah
    ini kalau xmenang xtahu la
    sempoi kut
    bro
    edit pic den cam tu juga
    nak jadi cupid
    heheheeh

    P/S : 5 Perkara Yang Aku Tak Suka Bila Terperangkap Gara – Gara Kesesakan Jalan Raya

  8. ann says:

    makin berisi lah..hehe

  9. Amirez says:

    woah, memang cun. tambah grafiti kat background dah jadi hip hop dah :) good luck!!

  10. mie says:

    wow!!!
    menarik juga edit ni..
    heheeeee

  11. Ayie says:

    bro.. ko di tag di entri good friends are always close to the hearts

  12. MDHAFiZ.NET says:

    ni nak kena kasi budak photosho buat konfem gempak…haha..

  13. RedBoys says:

    aku tak pandai edit2 ni. tambah2 kalau guna photoshop. haha.

    1. naim says:

      ko lama2 guna pndai la..huhu

  14. Heidi Shafiq says:

    hohoho.. thanx beb.. aku blom join lg contest ni.. nmpk seronok.. hebat siot ko gune photoshop.. aku klu bab2 photoshop ni mmg kaki bangku la.. insyaAllah sok lusa klu aku de mase aku wat.. :)

    p/s:aku benci nk blk utem.. pesal ko blk utem semggu awal? ko syg utem sgt2 ye? haha..

  15. zik says:

    erm kirim salam kat awek atas tuh… aku segan nak bagitau.. hehe…

  16. naim says:

    wah..stailo gak ko edit..gudluck ye..

  17. qasehdalia says:

    salam singgah ye fitri sorry baru dapat menjenguk..tq juin n gud luck ye


LIKE KAMI DI FACEBOOK