Dec 142010
 

Hello Phreak-ID dan korang semua!

Ok ada tag. So buat je la. baru sporting skit heehee entry ni ambik dari blog larian tersebut.. copy paste je…

1) Tempek Banner :

2) Jadi follower : ada upah?? hihihi

3) Saya suka berblogwalking kerana : saya masih belajar dan belum ada kerja tetap!

4) Tag 3 rakan :-

  1. Pilot Hans
  2. Hanie Ly
  3. Ali-Ridha

5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian : Weh kengkawan! Ni ada blog best blog larian. Moh ler kiter serbu!!!!!

6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan : wokay… dah siap.. time to sleep.. kroih!!!

(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Meraikan Jumlah Fan Fitrihadi.com Sebanyak 2000!!! Thanks Semua (T_T)

Comments

  1. naim says:

    woh..nnti nk try join…

    1. FITRIHADI says:

      try ar.. bleh ar tarik trafik skit2

  2. Hanie Ly says:

    Alamak kene tag… ehhehe tapi tetengah mlm ni otak saye tak berape berfungsi dengan baik nak buat tag ni… esok saye buat yee dik… ;P

    1. FITRIHADI says:

      takpe..tak paksa pun.. saya pun tatau nak tag sapa, bila ingat akak, terus tag heehee

  3. hazwan says:

    mari berlari-lari dengan bloglarian

    1. FITRIHADI says:

      lari-lari cari trafik :D

  4. sweet says:

    lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    1. FITRIHADI says:

      haha mana mau lari hah!!!

  5. farah wahida says:

    tak berapa paham lagi camne benda ni berfungsi..huhuh

    1. FITRIHADI says:

      blog ni dia senaraikan semua blog yang buat tag ni.. so kalau rasa nak blogwalking gi ar terjah semua link yang ada kat sana

  6. mie says:

    bagus2..
    rajin2 la blogwalking

    1. FITRIHADI says:

      sama la bro! heehee

  7. MDHAFiZ.NET says:

    xde lg tag untuk aku…. dh jarang sangat update..hehehe.. cayalah blog kamu ni :)

    1. FITRIHADI says:

      kalau takde, ambik je mana2 tag pastu tag ar sapa2.. baru diorang tag ko balik

  8. Daus says:

    haha, dah lama aku join bnda ni, trafik kira ok jugaklah :P

    1. FITRIHADI says:

      a’ah bagus ar macam tu

  9. Ali ridha says:

    lari je bukan susah sangat.

    1. FITRIHADI says:

      penat woo nak lari.. stamina kureng heehee

    1. FITRIHADI says:

      join ar. takde rugi apa2 pun :D

  10. pilotHans says:

    gee, thanks ^_^ appreciate the tag……

    1. FITRIHADI says:

      you’re welcome bro!

  11. fendidahada says:

    dah berlari pun…huhu..trafik cun je dari bloglarian..

    1. FITRIHADI says:

      hoho bagus bagus :D

      1. zik says:

        uit ..dapat banyak sedut traffic nie…

  12. Ali ridha says:

    penat la aku berlari sambil berblog.

    1. FITRIHADI says:

      takpe.. rehat ar dulu heehee

  13. zik says:

    mari kita berlari di blog larian…. jangan semput sudah..heee

    1. FITRIHADI says:

      haahaa sediakan makanan sebelum larian :p

      1. zik says:

        bawak twisties pun ok gak…

  14. RedBoys says:

    aku malas nak lari. aku nak jogging je. muahaha

    1. FITRIHADI says:

      haha boleh je.. jangan semput sudah

      1. RedBoys says:

        x semput lg. hehe.

  15. pilotHans says:

    sorry xbrape reti nak tag org..later on mmg nak wat satu menu/page khas utk tag n contest..tp xwat2 lagi…


LIKE KAMI DI FACEBOOK