Dec 312010
 

What happening in 2010 for Fitrihadi.com?

Well, boleh dikatakan aku cuba untuk naikkan jenama Fitrihadi.com dan spread it through all malaysian people. Guess what when i ask people who is Fitrihadi? they’ll answer;

“Oh Fitrihadi Hitler ek?”

haha so sengal lah korang ni. But then it was ok and it was a good promotion for my blog. Thanks guys for your support.

happy nu year 2011


[ Opening of Fitrihadi.com ]

Back then in March 20, 2010 my blog was opened. For your information my previous blog was Fitrihadi.blogspot.com. From that blog, I’ve earned lot of money so that i can open a dot com blog. lagipun masa tu ada masalah sket dengan feeds blog tu. some of my follower tak dapat update terbaru. so the solution is i opened this fitrihadi.com.

[ Menang contest ]
menang beberapa contest memang banyak membantu dalam meningkatkan penjenamaan Fitrihadi.com ni. First, saya menang contest L untuk Liyana.. thanks cik akak liyanaa.com yang sudi pilih aku sebagai pemenang hehe ntah camna entry aku yang merapik pasal blog liyanaa ni dipilih sebagai entry pilihan untuk menang.. adeh haha lagipun aku rasa aku sorang je lelaki yang join contest tu hahaha tak malu giler adehhh

dan yang keduanya aku menang contest mencari Lembu Cisdel.com. memerlukan peserta untuk edit gambar dimana lembu cisdel.com bersembunyi. time tu aku memang giler badak dengan cita The Matrix. Tambah-tambah aksi Trinity naik moto Ducati..perghh aku pun ambik la scene tu jadi story lembu ni bersembunyi.. haha ni hah entry Lembu cisdel.com dalam the matrix tu.. terjah ar…

okay aku dah tak menang contest dari Nuffnang. Maybe sebab persaingan dah bertambah. Lagipun mood kreatif aku tak selalu datang ar. adeh…

[ Entry yang memecahkan empangan trafik ]

sejak blog ni dibuka ada gak beberapa entry yang berjaya menarik sejumlah pembaca yang macam empangan pecah. memang banyak membantu dalam penjenamaan fitrihadi.com di alam maya ni. Thankslah pada yang sudi tweet dan spread my entry tu. you’re rocks!

first entry adalah 23 gambar kelakar Peter Crouch ni. haha siapa tengok kesemua gambar tu mesti tak tahan nak gelak. meh kita skodeng salah satu gambar tu..

crouch funny kelakar lawak


entry keduanya adalah entry emo ni; Eh Beb..Aku Terasa Beb Korang Tak Komen Blog Aku..Huh!.. a’ah pada dasarnya memang aku jeles skit ar bila tengok ramai je yang terjah dan komen blog lain. tapi blog sendiri macam hampeh je bilangan komen dan visitor.. padahal masa aku guna blogspot dulu bukan main ramai lagi yang terjah… ermm ntah ar.. aku rasalah imej bagi impak besar kot kepada pembaca.. aku takdelah kacak.. sekadar sense of humour je la yang ada..

dan entry lain macam Hakikat Lelaki Gatal Dan Facebook, Nasihat Untuk Lelaki Dan Hakikat Perempuan [Versi Fitrihadi] Part 1 dan selebihnya boleh cek kat page Article Archive ni.

Video Hitler Yang Mendapat Sambutan

Masa tu kan kecoh ada si jantan dan betina melayu ni dok cium mulut kat depan pavilion. Memang diorang tu kena hentam teruk gak. Sampaikan profile facebook pun diorang dah delete. adeh kesian.. yang rakam video tu pun delete gak akaun dia..ish ish ish

so then masa pagi raya haji tu aku tak balik kampung. stay kat melaka sebab after tomorow tu ada exam jadi better stay kat melaka je. disebabkan bosan takde keja. aku pun dapatlah idea nak bagi nasihat sket kat remaja-remaja di Malaysia ni. Maka bermulalah kerja-kerja editing dari pagi hinggalah petang tu. Aku pun uploadlah kat youtube. niat sekadar suka-suka je.

Tup-tup makin ramai yang sebarkan dan feedback pun positif.. ramai kata video ni walaupun kelakar tapi ada mesej yang tersendiri. hehehe thanks guys. so then this is the hitler video tu.



but then after this video keluar, adalah yang teruskan legacy hitler ni dengan buat video parody filem dua alam ddr rozmey yang tak dapat sambutan tu… haha kreatif gak siapa buat video parody dua alam tu..

apa-apa pun thanks Hitler sebab naikkan jenama Fitrihadi.com…

[ 2011??? ]
Actually ada banyak perancangan untuk tahun 2011. Blog ni akan dinaiktaraf jadi semakin aktif. Lebih kepada perkongsian sesama blogger (link sharing), dan pastinya content yang lebih baik untuk meningkatkan kualiti hidup semua orang disamping chill untuk minda yang relax heehee apa aku ngarut ni pun ntah la.. adehh

so selamat menyambut tahun baru 2011! semoga tahun 2011 membawa sejuta kebaikan dan ton-ton positif dalam hidup korang. Let’s rock our world together!!! yeah!!
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Laporan Dan Rekod Fitrihadi.com Setelah 3 Bulan Beroperasi

Comments

  1. sweet says:

    selamat tahun baru,
    semoga blog fitrihadi sukses dgn ilmu2 baru

    1. FITRIHADI says:

      happy nu year :) thanks

  2. oDiN says:

    pergh .. makin feymes siot ..

    1. FITRIHADI says:

      haha manada…takda sapa kenal aku pon

  3. naim says:

    smoga jenama blog bro smakin mningkat :)

  4. zik says:

    mantap.. moga apa yang direncanakan akan menjadi.. insyallah.. all the best bro.

    1. FITRIHADI says:

      thanks zik hehe

  5. nazihahisa says:

    nice improvement lah blog kau ^_^ video tu… LMAO weyh cukop2 ah penat gelak ni hahaha :p

    1. FITRIHADI says:

      hahah ye ke?? gelak skit2 dah ar hehehe

  6. RedBoys says:

    makin gah. terbaik bro. harap bro lebih mantap 2011 ni.

  7. akubiomed says:

    Tanniah bro. Video Hittler memang meninggalkan kesan sampaikan kawan-kawan pejabat tanya ada video baru dari Fit dah rasa macam tokey supply cd. Memang terbaik dari bro selamat maju jaya dan mendapat pointer yang baik didalam pengajian. :-)

    1. pilotHans says:

      terbaik dr ladang..wakakakakakka…..gile dasyat..haha

    2. FITRIHADI says:

      haha ye ke?? video tu takde idea sangat ar sekarang ni.. kalau ada saya buat ar.. hehe thanks bro..amin :)

  8. fitri says:

    fitrihadi a.k.a fitri hitler..haha

    ok la tu..blog ko meningkat setapak ke hadapan..

    harap2 tahun 2011 lg gempak weh ^^

    1. FITRIHADI says:

      insyallah kalau ada yang support :)

  9. arek says:

    steady la bro, aku tetap support sama ko..aku kenal blog ko ni pun dari entri Aku Terasa Beb Korang Tak Komen Blog Aku..ni hahaha…slmt taun baru

    1. FITRIHADI says:

      erkkk ye ke? haha selamat tahun baru bro!

  10. pilotHans says:

    selamat tahun br gak……lets rock our world too..haha….*wondering…..may more success come to ur way ;)

    1. FITRIHADI says:

      berusaha lah.. tapi aku takde lah succes sangat pun..biasa-biasa je :)

      1. pilotHans says:

        then u should learn how to celebrate small successes… anything small achievement deserves celebration right ? :p


LIKE KAMI DI FACEBOOK