Nov 132010
 

Salam,

Entry ni nak cerita bab makan sikit. Biasalah stay kat Malaysia memang heaven of food lah katakan. hoho jadi ada sekali hari tu saya gi Mydin Mall kat Ayer Keroh Melaka. Lapar punya pasal order lah menatang ni. Kalau tak silap nama dia Sizlling Wantan Chicken Chop kot.. dah tak berapa ingat ar nama dia… sedap gak sampai luapa nama menantang ni hehe

sizzling wantan chicken chop harga


Harga dia not badlah. RM5.90. Jadi siapa-siapa nak rasa boleh terjah food court Mydin Mall kat Ayer Keroh tu. Takpun mana-mana food court yang ada sizzling food.. mesti ada punya. Okay Selamat Makan! hoho

Monolog: gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka-suka hati ko je nak buat entry pendek-pendek gini.. :p
(Visited 32 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Mcdonalds Ada Burger Baru? Mcchicken Supreme! Jom Terjah!

Comments

  1. Anip says:

    nampak macam sedap !..
    tp mcm megi jer aku tgk..haha~
    ade ayam ngn telor kire ok la..
    kuah banjir lak tu..

    10 Fadhilat Coca Cola, Terbaek Dari Ladang !

    1. FITRIHADI says:

      takde ar macam maggi…ni spesies me gak..tapi sedap woo… gi ar cari!

  2. amirsyah says:

    ish.. nyesal aku bace entry ko waktu tenghari cmni.. aku pi kuar mkn jap r..

    1. FITRIHADI says:

      hehehe entry pasal makanan memang boleh menyeksakan orang yang baca… sorry bro! :)

  3. shah (KBSM) says:

    uiks..terus lapo tengok..

    1. FITRIHADI says:

      hoho meh belanja eden kat melaka ni :)

  4. Yatre says:

    entry makanan lagi !!! arghhh…..lapar la …

    1. FITRIHADI says:

      jom makan! cik yatre belanjan yeay!!!

  5. naem says:

    wa…melelehkan btul la…yummii..haha

    1. FITRIHADI says:

      hahaha wajib gi terjah kalau dah tangkap leleh :p

  6. ARC says:

    hoiiiiii pantang btol aku org post makanan time aku tgh thn lapa hahahhaha

    1. FITRIHADI says:

      perghh bro..sedap wooo wantan mee nii..rugi tak makan woo..tangkap leleh ni..hehe (tengah mengumpan ni)

  7. Iss says:

    ok dah lapar. sila datang TTU sekarang dan mari ke McD segera!

    1. FITRIHADI says:

      tapi aku kenyang ar.. hehehe

      1. Iss says:

        alaaaa… mencik ah.. takkan nak makan kat cafe utem jerh? hahahah

  8. akubiomed says:

    Memang sedap. Kalau saya ke Tesco Rawang mesti tak miss order :-)

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke?? ada geng dah ni hehehe

  9. Affan says:

    haha. asal lah aku termasuk blog ko waktu lapar.
    kena tunggu cuti summer lah, balik malaysia nak makan benda ni.

    memang antara fav aku ni bro.

    1. FITRIHADI says:

      hehe gi makan dulu sebelum baca..kang kempunan lak

  10. Affan says:

    haha. asal lah aku termasuk blog ko waktu lapar.
    kena tunggu cuti summer lah, balik malaysia nak makan benda ni.

    memang antara fav aku ni bro.
    hehe

    1. Affan says:

      Sorry terdouble comment.
      Ada prob tadi. huhu

  11. Teruna Suci says:

    ak da prnah rasa sizzling ni, hampih ! muakkk abess

    1. FITRIHADI says:

      lorhhh tak sedap ke..bro ambik nasi kot..tu yg muak..

  12. zik says:

    aku suka makan time panas2… buih2 dia masih mengelegak…. ouch!!!

    1. FITRIHADI says:

      hoho memang sizzling ni buat panas2..serve pun dalam plate yang fresh dari api…baru terasa kehangatannya

  13. syidashukor says:

    hamboi fit ! :D

    1. FITRIHADI says:

      hehehe teringin ke??

  14. has says:

    waahhh..nampak pon dah sodap..terliur la..

    1. FITRIHADI says:

      memang sedap ar…gi ar cari..memang berbaloi-baloi!

  15. Ali ridha says:

    tengok sizzling meleleh air liur aku ni.

  16. Ali ridha says:

    bagi la aku kupon diskaun.aku datang dari jauh ni.hehehe…….


LIKE KAMI DI FACEBOOK