Nov 122010
 

Salam,

First of all, korang dah baca entry ‘Eh Beb..Aku Terasa Beb Korang Tak Komen Blog Aku..Huh!‘?? Kalau belum boleh baca dulu… hehe berbalik kepada tajuk entry ni, saya nak mention skit kenapa korang patut komen kat blog Fitrihadi.com ni..

spam fitrihadi inspira 2010
Spam benda berfaedah je tahu! Iklan segala mak bapak viagra or panjang-panjagkan not allowed here! haha


First, kalau korang komen banyak2, korang akan dapat masuk top commentator of the month! Ok, ini pengiklanan blog secara percuma ok. Rugi bagi siapa yang tak komen. Pastu nak bagi orang tekan link blog korang kat commentator tu, letaklah wajah yang segak2 sikit baru pengunjung blog Fitrihadi ada selera nak menekan.

Seken, blog Fitrihadi.com ni ada comluv yang mana kalau korang komen akan keluar link entry terbaru blog korang. Jadi itu lagi salah satu pengiklanan percuma di Fitrihadi.com. Korang tak perlu bayar satu sen pun.

Nak orang klik link comluv korang tu tak susah, pastikan tajuk korang tu menarik. Jangan letak tajuk skema. Letak tajuk tu macam tengah bercakap baru ada ‘soul’ skit tajuk tu.. Ni contoh “OMG! Ada ‘Ayam’ Masuk Rumah Aku Ikut Pintu Belakang’. Takpe, Nanti Aku Manggakan Pintu Belakang Tu!”. Letak tajuk panjang-panjang pun takpe macam CIK EPAL selalu buat tu. Baru orang rasa tertarik sikit nak klik. Kalau tajuk lekat celah gigi memang kureng skitlah orang nak mengeliknya…

cik epal makan seksi singlet


Terd, saya akan terjah balik dan komen entry korang bagi siapa yang bagi komen kat blog Fitrihadi.com ni. Jadi memang menjadi priority saya untuk menerjah balik. Cuma masa je tak tentu.. kadang-kadang lambat, kadang-kadang cepat.

Dan pada sesiapa yang meninggalkan komen kat shoutmix tu saya tak berapa nak terjah sangat sebab shoutmix tu saya umpamakan macam note yang tampal kat freezer tu.. boleh tinggalkan mesej je macam korang tagged saya ke, korang nak ajak dating ke.. korang ada tulis pasal fitrihadi.com ke…hehe so maaflah sebab saya lebih mengutamakan komen di entry Fitrihadi.com berbanding di shoutmix.

Saya dah panjangkan shoutmix tu sebab mesej korang takkan tenggelam dengan cepat..so Fitrihadi.com ni memang mesra readers kan? hehehe

ermmm apa lagi ek faedah kalau komen kat Fitrihadi.com? pasal nofollow tu saya takleh buat apa-apa sebab takut nanti akan kacau ranking blog ni.. malas nak main SEO sebab saya tak kejar populariti. Saya blogging sebab saya gembira dengan hidup saya. Bila kongsi dengan korang hidup saya akan jadi lebih gembira. betul tak?

ok tu je bebelan hari ni. selamat beromen…eh selamat mengomen! eh betul ke perkataan ni.. erm ntah ar..janji korang rajin-rajin ar bagi komen hehehe

P/s: “Aku dahagakan spam korang!!!”
(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Coming Soon!

Comments

  1. akubiomed says:

    Err tak seronon kena spam. Letih nak picit mouse clear spam comment

    1. FITRIHADI says:

      guna ar akismet..nanti dia clearkan spam..takpun guna math spam protection tu..boleh je nak clearkan spam tak sihat tu..aku perlukan spa yang sihat je…hehehe

  2. zik says:

    wah blog fitri harus diterjah setiap hari..hehe… :-)

  3. zik says:

    wah blog fit harus diterjah setiap hari..hehe… :-)

    1. FITRIHADI says:

      uikk ni spam tak sihat ni hehe ya haruslah diterjah setiap kali ada entry baru hehe

  4. Iss says:

    motip sangat :P

    1. FITRIHADI says:

      kah kah kah… komen ar banyak2.. iLoike!

      1. Iss says:

        saya tak kejar populariti. Saya blogging sebab saya gembira dengan hidup saya. Bila kongsi dengan korang hidup saya akan jadi lebih gembira. betul tak?

        hahahah :P

  5. kalau aku tau aku terjah blog ni dari dulu..haha

    1. FITRIHADI says:

      haha takpe…belum terlambat lagi untuk menerjah!

  6. izulman says:

    hahaha yg part angelina jolie ckap dgn ko tk boleh belah hahaha

    aku nk terjah cik epal, comel tk? hik3x

    1. FITRIHADI says:

      hehe angelina jolie yg seksi…

  7. RedBoys says:

    ahakz.. amacam gravatar aku? cun tak?
    lepas ni nak terjah sini hari2.. hehe

    1. FITRIHADI says:

      woo smart.. dah macam komik ar..boleh je nak terjah tiap2 hari hehe

      1. RedBoys says:

        ahakz.. memang sytlo habis.. akan aku slalu terjah.. yeahh

  8. syahjehan78 says:

    elo..reader br kat sini..heheh.. nice work on the hitler’s videos.. keep it up!!

    1. FITRIHADI says:

      thanks syahjehan78 hehe :)

  9. pilotHans says:

    dahagan spam…xbleh blah..hahaha…me pun follow..me also dahagakan spam/comment korang2..ahaks..

    1. FITRIHADI says:

      hehehe dahaganya :)

      1. pilotHans says:

        aku pun dahaga……mai spam tmpt aku plak encik fit…kurang2 10-20 gak..LOL

  10. zik says:

    terima kasih bro bagi banner kecik kat sidebar tuh… terima kasih banyak2…

  11. pilotHans says:

    thanks bg link/ tag kecik kt tepi tue…..cantek ko watkan …anyway, leh tlg watkan favicon utk aku tak? ^_^


LIKE KAMI DI FACEBOOK