Nov 122010
 

Salam,

pekak fitri hadi kacak peka leka


hah just nak share video ni… amat menarik sebab dia nak uji korang ni peka ke tak.. jom layanzz!



Amacam.. Korang peka tak?? hehehe selamat memekak!
(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Bila Hollywood Kehabisan Idea Untuk Poster Filem

Comments

  1. Amirez says:

    haha..betullah. tak perasan beruang moonwalking tu

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal.mula2 tengok memang asyik kira bola tu je hahaha tak perasan ada beruang tu

  2. hazwan says:

    haha..boleh lak tak perasan..fokus sangat kat bola basketball tu kot

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal..kreatif ar iklan diorang ni…

  3. naem says:

    nasib baik aku prasan..wahaha~~

    1. FITRIHADI says:

      wah bro terror ar haha

  4. Wawa~* says:

    halah… opis block pulok YT… nanti blk aku tgk ek…

    1. FITRIHADI says:

      erkk ye lah…jangan lupa ek!

  5. fina fento says:

    haha. tak perasan jugak walaupun pernah tgk sblm ni T_T

  6. sabree hussin says:

    mak aih teruk betul aku ni, aku terpaksa rewinds sampai 4 kali baru nampak bear yang dimaksudkan. Aku ingat bear betul, rupenya orang pakai macam bear wakakaka

    1. FITRIHADI says:

      haha ye ke bro..kena tambah lagi tahap kepekaan tu.. :)

    2. nosan says:

      haah sama la…. play 4 kali bwu nmpk bear malaun tue hahahaha…. lawak2….

  7. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Hadi, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Korang Ni Peka Ke Pekak! http://t.co/0xPAQo8 […]

  8. zik says:

    masa 1st..aku tak perasan langsung siot… 2nd baru perasan… perghhh..

    1. FITRIHADI says:

      haha ye ke?? kena tambahkan lagi kepekaan bro tu!

  9. asif says:

    I bookmarked your site for reading more resources from here.nice post


LIKE KAMI DI FACEBOOK