Nov 022010
 

Salam,

Sejak eden datang belajar di Melaka bulan 7 lepas, dah banyak perubahan yang berlaku kat Negeri Melaka ni. Dan tahun ni Melaka dah dapat status melaka maju. Congrats!!!!!!

But then, bila gi shopping complex, uih apa yang kaler pink tu? Di sini pink.. di situ pink.. yang peliknya ada blog kat tengah-tengah shopping complex tu.. hebat pemilik blog ni. hah kalau korang nak tau. yang blog kaler pink ni adalah booth menjual ice blended.. sedap gak.. saya sudah cuba.. memang superb.. FYI, booth ni nama COOL BLOG! Yup inilah satu-satunya blog yang boleh diminum, kan..

thirsty kid boy man guy thirst

Actually hingga akhir tahun ni ada promotion. Beli mana-mana minuman COOL BLOG ni dengan harga RM3 ke atas, korang dapat satu cop ‘Special’. Bila dah dapat 5 cop korang layak masuk cabutan bertuah. Inilah contohnya. Saya dah dapat 4 cop. Ni hasil share dengan kawan-kawan.. baru dapat banyak kan.. hehe

LIHAT JUGA:  (Promosi) BBQ Rodeo Chick & Crisp Burger King Hanya RM1.88
Drink Cool Blog Win Iphone

Rasanya booth COOL BLOG ni dah ada kat merata-rata tempat. Kalau ada booth kaler pink tu memang ye la tu. Eh lupa nak gitau. Hadiah untuk cabutan bertuah a.k.a. lucky draw tu adalah:

– 2 unit iPhone 4
– dan 30 unit Nokia Handphone

Hadiah lucky draw cool blog
Cuba je la mana tau bertuah. Kalau malas, hah takde lah chance nak menang!

Then tarikh tamat Lucky Draw COOL BLOG ni adalah pada 31 Disember 2010. hah ada lebih kurang 2 bulan lagi. Pegi la serbu booth COOL BLOG yang kaler pink tu cepat. Minum biar pecah di perut, jangan pecah dimulut, nanti membazir. haha

Oreo Cool Blog
Oreo Cool Blog ni baru RM3.00 lebih je. Boleh tambah topping. Then dia sealkan rapat-rapat bagi tak tumpah. So, nak minum kat umah pun boleh.

Okay Selamat ber-ice blended! Shruppppp!!! Ahhhh… Heaven!

P/s: Sorry gambar kualiti cikai je sebab guna handphone murah je. Adehh..

(Visited 57 times, 1 visits today)

Comments

  1. kyuubi says:

    haha. bro aku x tau benda apa ni. x pernah dgr kot. huhu kesian kat aku. tp mcm best harga rm3++ leh dpt kupon tuk kontest.

    Annyway, dh jwb tag ko. hik3

    p/s Weh prof fit, nak mintak ajar nk migrate blog. hehe

    1. FITRIHADI says:

      erkk nak migrate blog tu baik ko mintak orang server tu tolong buatkan…diorang boleh buatkan.. kalau nak buat sendiri takut tak jadi kang naya…

  2. Anna Boleyn says:

    waaa… den tak pernah lagi minum kat cool blog. nak try lah. mana tau bertuah dpt ipone. hehe :)

    1. FITRIHADI says:

      gi ar try..beli atas RM3 boleh dapat satu cop..cukup 5 cop dah boleh join!

  3. Power Impian says:

    cool blog memang best..kt giant shah alam ada..kalo pegi sane sure beli cool blog coklat..perghh nyaman

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang best..superb ar rasa dia..makan time panas tengah hari memang nyaman! :)

  4. wazy says:

    fuhh best tu
    nak gak join ,hehe

    1. FITRIHADI says:

      join ar..sempat lagi ni before masuk tahun baru..

  5. Nasik lemak atau roti canai dihujung minggu | AkuBiomed.Com says:

    […] genap lapisan masyarakat keluar menyambut perarakan ‘Missi Merdeka’ di Bandar Hilir Melaka bagi meraikan kejayaan Bapa Kemerdekaan  Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj yang juga bekas Perdana […]

  6. […] Nak lagi best cam-whore ar sket gambar korang tengah menyuap atau mengunyah hehehe Contoh entri: Jom Minum Blog Sambil Menang Iphone Atau Handphone.. Eh sama je kan :p 4. Korang stress? Okay fine. Tulis ar dalam blog. Tapi jangan nak melulu marah je memanjang je. […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK