Nov 112010
 

Salam,

eh korang nak gi lunch ke??? jap jap..baca ni dulu! Mcdonald’s ada burger baru! ya nama burger tu Mcchicken Supreme’.

Apa yang bestnya, burger ayam ni ditambah dengan smoky chicken slice. menjadikan ianya one and half chicken burger..haha pandai2 je.. ok lah..dah lapar.. dah boleh gi terjah mcd..mungkin menu ni dah masuk menu Mcsaver boleh ar beli dengan lebih penjimatan.. selamat makan!

mcchicken supreme burger mcd mcdonald


*tadi dah gi cuba.. rasa dia not bad..ada rasa lain skit.. slice ayam tu rasa macam sosej..so i give it 4 bintang lah hahaha harga McChicken Supreme ni RM9.70 untuk set medium.. murah kan.. korang boleh ar gi try!

P/s: oit fit..ko kata nak diet.. apa cita ni???
(Visited 514 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Review) KFC Cheezy Zinger Mashed Potato

Comments

  1. matjoe says:

    wootttt mesti cuba nii. blak pepper spicy chicken mc dulexe pun best

    1. FITRIHADI says:

      yup..rasa dia boleh tahan ar..tak rasa macam mcchicken yg biasa punya..

  2. izulman says:

    blik masia nk mkn mcd, sydney cume ade stu halal jauh gile kne naik keretapi.

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke??susah ar camtu… sabar je la dulu

      1. izulman says:

        haha tkpe 23/11 aku blik masia hehe

    1. FITRIHADI says:

      yup gi ar cuba…memang berbaloi!

  3. naem says:

    huuu..sedap kowt…jom blanja aq..hehe

    1. FITRIHADI says:

      boleh je…syaratnya kena datang melaka ar…aku no hal je hehe

      1. naim says:

        oukeyh..tggu..hoho

  4. Hazzy says:

    nampak macam sedap

    Jom singgah blog,
    HazzySuperb

    1. FITRIHADI says:

      memang sedap ar..rasa lain skit dari mcchicken biasa :)

  5. naimorange says:

    giler arrr ader burger baru dowh

    1. FITRIHADI says:

      yup gi ar terjah sekarang!

  6. luth textile says:

    nak try la nanti =)

  7. hazwan says:

    macam sedap jerk..tibe2 terliur pulak

    1. FITRIHADI says:

      jom belanjaj aku nak?? hehehe

  8. masterX says:

    ciss,, nape la dia x slice tebal sket,,
    6pek aku ni da la tebal…
    hahahahhaha…
    yg penting mesti try..
    ……………………………………..
    sila2la melawat blog baru aku eh,
    hehehe

    1. FITRIHADI says:

      kalau tebal tak panggil slice/keping ar hehehe makan sekali sekala dah ar..kang gemuk tak sihat lak…

  9. alamak, apsal pink tue? hahah, xselesa plak jadi.. hohoho

    1. FITRIHADI says:

      ntah..cara buat dia sama macam sosej kot..tu yg rasa dan kaler sama macam sosej tu…

  10. zik says:

    berapa harga nya nih… biasanya harga bukan jadi ukuran untuk membelinya..huhu

    1. FITRIHADI says:

      harga dia 9.70 untuk set medium..kalau ala carte rasanya 7.90 kot…tak berapa ingat dah sebab time tu beli set medium je

  11. Kuwe says:

    aku ada tertengok dia punya iklan tadi. best ke hapa? eh. exam exam ni sempat menyempat main blog.

    kehkehek.

    1. FITRIHADI says:

      hahaha malam exam baru study..tradisi budak lelaki utem kan :p

  12. rina says:

    ohhhhhhhh nampak sedapnyaaaaaaaaaaa

    1. FITRIHADI says:

      yahhh memang sedap!

  13. Yatre says:

    pergh makanan lagi. aku boleh mati mengidam macm ni…


LIKE KAMI DI FACEBOOK