Nov 172010
 

Di pagi yang mulia ini…
Di hari yang syahdu ini (eden tak balik beraya)…
Terimalah kemaafan dari eden ini..
Eden hanya manusia biasa… yang kacak hehehe

kad raya haji fitri hadi


P/s: Kalau ada ketupat dan rendang tu share-share ar. tapi eden suka nasi impit kuah kacang berdaging.. perghh memang superb!!! :)
(Visited 143 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  HP Deskjet 2050 Printer (Print, Scan, Copy) | Beli Printer Baru...

Comments

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Rose Nazihah and Fitri Hadi, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Kad Ucapan Raya Khas Untuk Pembaca http://t.co/GveGaiY! Selamat Hari Raya Korang! http://t.co/CAXi6L5 […]

  2. rina says:

    selamat hari raya juga..
    lauk dah habis pun..heheheh

    1. FITRIHADI says:

      woahh dah habis?? ni mesti ramai yang gi terjah rumah..meriahnya…

  3. Sky0ne says:

    selamat hari raya korban bang…jom makan sampai kembung…heheh

    1. akubiomed says:

      Kalau kembung minyak Yu Yee kan ada boleh disapu pada perut yang kembung itu :-) Kalau gendut tidak boleh buat apa-apa

    2. FITRIHADI says:

      wah boleh je..aku tak balik beraya ni..daging korban pun aku tak merasa lagi hehe

  4. akubiomed says:

    Selamat hari raya qurban. Kali ini tanpa kehadiran lemang, ketupat dan rendang

    1. FITRIHADI says:

      Selamat hari raya gak untuk bro! hoho aku pun tak beraya sebab tak balik kampung adehhh

  5. NurAreefah says:

    selamat hari raya..selamat berkorban :)

    1. FITRIHADI says:

      selamat hari raga jugak..uhhh pengorabanan tak balik raya memang agak membosankan..tak meriah raya haji ni…

  6. Mohd Hafiz says:

    aku tau ko kacak fit….. tp aku lg kacak dr ko… hehehehe…

    salam idul adha…. :)

    1. Affan says:

      semua nak berebut kacak. bg aku jelah. takyah gaduh2, kan senang.

      1. FITRIHADI says:

        @Affan ek eleh.. sekarang ni semua tak pyh jadi kacak..baru adil kan hahaha

    2. FITRIHADI says:

      @hafiz wahhh banyak la ko punya kacak haha

      selamat hari raya gak! :)

  7. aman says:

    selamat hari raya gak. =)

  8. zik says:

    selamat hari raya bro… rendang2 sila makan…ambillah juadah yang telah disediakan..hehe

    1. FITRIHADI says:

      thanks :) haha ye ar tu… ambil dalam mimpi je la ye

  9. Affan says:

    nasi impit kuah kacang berdaging?
    first time aku dgr rasanya. hahaha

    1. FITRIHADI says:

      actually kuah tu je lain skit…ni resepi dari sarawak rasanya…diorang tambah daging rebus untuk tambahkan rasa sedap dalam kuach kacang tu…memang superb rasanya..try ar buat..

    1. FITRIHADI says:

      thank bro anip…selamat hari raya gak :)

  10. fitri says:

    salam eid adha fit!

    1. FITRIHADI says:

      thank kembar..hehe salam aidiladha gak!

      1. RedBoys says:

        aik? haha. bro ada kembar rupanya.. haha

  11. naem says:

    slamat hari raya n_n

    1. FITRIHADI says:

      thanks! Selamat hari raya gak :)

  12. RedBoys says:

    Selamat hari raya aidiladha juga bro..

    p/s: aku pon tak balik kg jugak.. sob2..

  13. Farahwahida says:

    samat hari raye tuan rumah:)jgn mkn daging manyak2 nanti darah tinggi..betul ker?hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK