Nov 122010
 

Salam,

muntah jijik geli sperma


Malam-malam gini kita layan video sengal ni..adehh video ni bagi korang kelakar ke jijik ar??adehhh hampeh betul ar.. camni punya iklan pun ada ka?? OMG! Sebelum tu nak gitau yang ini iklan cermin mata. Ok? Iklan cermin mata! Jom layan!



Erkkk tolong wehh geli siott!!!! uihhhh help help!

muntah jijik geli hijau makan


P/s: Jangan marah ar!
(Visited 22 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Luahan Gadis Nak Lelaki Yang Beruang Sahaja??

Comments

  1. hazwan says:

    erk bank sperma ahaha..
    sengal punye pencurik

    Blog Hazwan.Com

    1. FITRIHADI says:

      haha diorang kena tukar spek baru tu…patut diorang lalu macam takde pe je dengan makcik dok sapu sampah tu hahaha

  2. rina says:

    omooooo….fuhhhhhhhh tarik nafas sat….

    1. FITRIHADI says:

      erkkk jangan tengok nanti termuntahhh

  3. Affan says:

    sperm bank. haha

    1. FITRIHADI says:

      haha bro memang tak perlu spek mata..

  4. Dauspozi says:

    Minum sperma ke?…Yokkk!!! kotor

    1. FITRIHADI says:

      hahaha gila ar iklan thailand ni… kalau malaysia buat sah kena banned

  5. phreak-id says:

    hahaha.. Iklan thailand memang semua superb superb kan??
    Terbaru >> 1) Nuffnang Premiere Screening – Skyline 2) Iklan Melayu Cadburry 3) Tipikal Drama Melayu

    1. FITRIHADI says:

      yup iklan kit kat yang karaoke tu kreatif gak.. diorang memang power ar

  6. fina fento says:

    eeii..

    tp kan, iklan thailand memang kreatif2 kan?

    1. FITRIHADI says:

      haha dah muntah ke??

      a’ah memang iklan thailand kreatif2 belaka… contohnya macam iklan kit kat yang karaoke tu…hehehe ada2 je pompuan tu masuk tv adehhh

  7. naem says:

    AaAaA~~jijikk~ =.= haha

    1. FITRIHADI says:

      erkkk sorry bro hahaha

      1. naim says:

        haha..oke ja..

  8. zik says:

    owh iklan nih.. aku ada tengok… macam2 lah iklan thailand….aku suka yang iklan tak bayar bil air dgn letrik…
    hancuss…

    1. FITRIHADI says:

      oh haha iklan tak bayar bil?? kena cari ni..cambest ja

  9. akubiomed says:

    Tentu dalam perut dia ada banyak anak berudu :-)

    1. FITRIHADI says:

      uihhh jijik ar…adehhh geli aku

  10. RedBoys says:

    adeh.. sperm bank..
    dorg ni memang kreatif2..
    i like..

    1. FITRIHADI says:

      haha iklan thailand memang best

      1. RedBoys says:

        haha.. kalau bro sanggup tak makan bende tu?

  11. saye says:

    iklan lampu thai lagi best…


LIKE KAMI DI FACEBOOK