Nov 192010
 

Salam,

Amacam raya?? ok tak? Kalau dah kembung perut makan daging tu jom layan video lak..

video hitler marah comolot remaja


ok i got new video for you! Ini reaksi hitler lepas tengok video pasangan remaja yang bercium depan Pavilion tu. Jom Layan hahahaha



P/s: Jangan marah ar.. hehehe
(Visited 67 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Sekarang Aku Dah Kaya!! Hahaha Kelakar :p

Comments

  1. […] Fit Shop nuffnang_bid = "99296ade9c798c186b780b0ef50df4f4"; « [Video] Apa kata Hitler Pasal Video Kes Comolot Baru-Baru Ni??? […]

  2. RedBoys says:

    wah. terbaik r bro. kreatif2. :D

    1. FITRIHADI says:

      hehe terima kasih bro :)

      1. RedBoys says:

        sama2 bro. lambat juga bro reply ye. busy ke? hehe.

        1. FITRIHADI says:

          a’ah busy skit dgn hal nak balik kampung.. baru balik kampung ni..semalam sampai..sorry ar hehe

          1. RedBoys says:

            eh. takpe2.
            utamakan yg penting dulu.
            blog lain hari boleh hadap. hehe

  3. fina fento says:

    hahahah…lawak lawak..oke. komen ke-50 :P

    1. akubiomed says:

      Lawak yang memberi pengajaran. Bukan sekadar hiburan dan jadi bahan ketawa semata-mata :-)

      1. FITRIHADI says:

        betul tu..memang ada pengajarannya :)

  4. yanamib says:

    haha sgt kreatif! ingatkan sape la yang rajin mengedit video tu..rupanya kwn² blogger jugak…hehe~ xthn sgt ketawa tgk video ni..adeh la..penyeri hari² yg bosan =)

    1. FITRIHADI says:

      hihi saja suka-suka nak mengedit dah takde buat apa2..thanks sebab enjoy tengok video ni :)

  5. Fina Sophie says:

    so u jugak ke yg wat video parody pasal dua alam tu? yg tu pun funny. good sense of humor u have there ;)

    1. FITRIHADI says:

      eh yg tu bukan I yang buat.. i buat yang comolot ni then baru parody dua alam tu keluar.. tatau ar siapa buat video tu.. btw thanks for liking my artwork :)

  6. sweet says:

    buat lagi..hehehe

  7. smart lah bro..mintak izin masukkan dalam blog ye..

    1. FITRIHADI says:

      thanks..share ar dengan kawan-kawan :)

  8. netto says:

    suke2 tgk vid ni..

    1. FITRIHADI says:

      terima kasih netto :)

  9. whoda says:

    LOL! ur genius!!
    seriously xleh stop gelak nih..hahhaaa~
    bt then, gud way to tell others too.. good job!

    1. FITRIHADI says:

      hehehe thanks for those compliment :)

  10. aeso ammar says:

    hak3 best2… lagi best dari tgk aksi budak comolot kkt pavillion tuh!

    1. FITRIHADI says:

      hihihi video budak comolot tu buat sakit ati je..adehh

  11. Parodi Filem Pendek Hitler says:

    […] dah layan video Hitler Yang Marah Pasal Remaja Comolot sentuhan Fitrihadi? Hah, kalau belum pi usha cepat. Sesuai untuk sesi ketawa terbahak-bahak sesi […]

  12. Ali ridha says:

    kes remaja ni.buat malu je.
    tengok tu Hilter dah marah.

  13. Ali ridha says:

    ini Malaysia la.jangan buat malu.
    kt Hollywood punya pasal la
    kt depa.

  14. […] sama ada nak jadi evil atau angel of love. Jangan nak lebih-lebih selagi belum berkahwin. Kang Hitler mengamuk lagi!! hihi jangan marah ar Jadi, apa pendapat korang?? Ada betul ke apa yang saya tulis ni?? Ini dari […]

  15. shiela says:

    hadoiii kelakar yang bersirat.i like..!!

    sayer minta izin follow awak dan letak video awak neh kat belog sy yer.
    kang sayer kredit kat sini.ok.

  16. pilotHans says:

    bahasa german ko mmg A++ laa bro……aku terguling2 dengar…slamat ni ingatkan apa laa vid hitler yg ko dok jaja ni…hahaha……….

  17. saye says:

    terbaik….hahahaha


LIKE KAMI DI FACEBOOK