Nov 082010
 

Salam,

So macam mana Ahad korang. Ada yang kata hari ni lambat berlalulah, ada kata cepat berlalulah. Apa pun just nak share dengan korang yang follower Fitrihadi.com dah cecah 200 follower semalam.

follower 200 fitrihadi aran crikwong


Jadi, fit nak ucap terima kasi kepada semua follower yang sudi follow blog ni. Tanpa korang, mesti saya takde semangat nak teruskan blogging ni. Terima kasih banyak-banyak!

Dan follower ke 200 Fitrihadi.com adalah Aran Crikwong. Kacak orangnya. But, seems like dia tak letak link blog dia dalam GFC tu.. erm then dengan menggunakan kuasa pakcik Google kita, barulah jumpa blog si Aran Crikwong ni. Blog dia namanya akuserabut.blogspot.com.

gfc follower
See.. takde link blog dia kan..


Ini ada sedikit quote tentang dirinya.

Seorang yang serabut. Belajar tak Habis lagi.Tu yang serabut lol Parents aku mix Siam Cina. So aku jadi bangsa Malaysia :) Aku seorang yang anti-racist.suka akan keamanan-peace-. Apa yang aku rasa nak post, aku post. Kalau suka follow la blog aku, Kalau tak suka sila komen, jangan simpan dalam hati, nanti jadi serabut macam aku

Oho mix rupanya.. bro jangan marah ek eden terjah mu ni.. kang kena marah naya den..

LIHAT JUGA:  Syarikat Di KL adalah Follower ke 100 Fitrihadi.com??
rupa blog aran crikwong
Sneak peek blog Aran ni..


Ok tu je.. bagi yang belum follow, subscribe, like atau apa je yang sewaktu dengannya, boleh terjah semua link di bawah. Thanks!
1. Fan Page Fitrihadi.com
2. Twitter Fitrihadi.com
3. RSS/Feedburner Fitrihadi.com
(Visited 6 times, 1 visits today)

Comments

  1. mrs jamal says:

    segan kalau ada yang nak review..sebab kita sedar belog mrsjamal tu belum masak lagi..baru nak berbunga..tapi kalu sudi..makcik sukoooo


LIKE KAMI DI FACEBOOK