Nov 072010
 

A’ah memang kena serbu..tapi diorang serbu sebab nak tag saya..larik!!! haha gurau je. ok saya buat ar ni..

lari kejar takut seram hantu


Tagged ni datangnya dari cik CIMI, cik ZURIEY dan encik NAIM! Thanks ye! Kalau korang yang lain tu ada tag saya bagitau ar.. kengkadang saya terlepas pandang .. okay?

MENCARI IDENTITI BLOGGER

Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because I want to know more about you.

1. Saya tak pandai inggeris jadi saya jawab dalam bahasa melayulah ye.
2. Juga tak pandai math sebab malas nak buat latihan serta mengira.
3. Bila tak pandai mengira, mesti bajet selalu pecah poket je.
4. Walau poket rabak camna pun mesti boleh tahan hingga saat-saat terakhir (balik kampung).
5. Kampung saya kat Perlis.
6. Perlis dah jadi tempat lahir saya, tempat sekolah saya serta tempat saya belajar mengenai hidup.
7. Hidup dah 22 tahun. Memang kebanyakannya agak tak menyeronokkan.
8. Tapi part yang seronok bila darjah 6. Time tu lah jadi ketua pelajar, dapat 5A UPSR, first time dapat num 1 untuk exam akhir tahun serta jadi tokoh sahsiah sekolah.
9. Sekolah menengah di sek. men. keb. agama arau. Kenapa? tak caya? alaa masuk sekolah agama tak semestinya alim atau jadi ustaz. tapi sekurang-kurangnya saya tak la jahat macam drakula mahupun hitler tu.
10. Kelakar bila tengok video hitler dengan subtitle mengarut dalam youtube.. banyak benda yang dia marah.. adehhh
11. Tak suka nak marah-marah atau mengamuk sebab satu saat dalam hidup ni terlalu berharga dan takkan berulang.
12. Saya tak suka nak ulang kesalahan saya. Kena jadi matang bila umur dah 22 tahun.
13. Tiap-tiap tahun tak pernah miss beraya dengan family, tapi raya haji ni tak balik..adehhh fobia naik bus punya pasal.
14. Dulu suka naik bus sebab boleh layan blues sambil dengar mp3. hahaha ngong
15. Dah jarang dengar mp3 sebab malas nak transfer lagu.
16. Suka dengar lagu inggeris sahaja sebab rentak muzik diorang lagi canggih dan membuaikan perasaan.
17. Saya suka perasan sebab setakat ni dah 823 wanita suka pandang saya lama-lama. adehhhh
18. Agaknya saya ni hodoh atau kacak? Apsal diorang pandang saya?
19. Suka ride motor sebab time tu tak berapa fikir pasal masalah sangat.
20. Saya lelaki yang tak suka ada ramai/banyak kisah cinta. Faham kan?
21. Kisah cinta saya tak berapa best. Mungkin akan ada pengakhiran yang membahagiakan kerana saya yakin ianya akan berakhir macam tu.
22. Akhirnya, saya merana keseorangan sekarang.
23. tapi sekarang saya chill je sebab kan setiap saat itu berharga. Apa yang korang nak jadi, itulah cara hidup korang kan… sama macam saya… bangun pagi dan niat nak chill sepanjang hari then kita akan chill lah sepanjang hari.
24. Sepanjang hari ini dan sebelumnya dan selepas ini agak membosankan kerana saya hanya lepak rumah. nak keluar enjoy takde teman yang sekepala. so better buat hal sendiri dari paksa orang ikut kita.
25. Kita kawan kan..kalau tak nak kawan takpe la..saya tak paksa..
26. eh dah habis ke? ermm mengarut je entry saya buat ni… mesti korang tak baca pun kan.. takpe ar.. saya tulis suka-suka je. sekadar melatih jari ni bersenam supaya sihat walafiat.

ermm nak tag korang ke? Saya pun tatau nak tag siapa sebab takut nanti ganggu korang lak…jadi, saya dengan bonggonyo ingin tag si cantik manis, Ju-Ev. Kenal siapa Ju-Ev?? inilah orangnya…

juliana evans gambar cantik merah
– Juliana Evans –


Erm napa macam dah tak suka Lisa Surihani? Maybe sebab dia tak layan kot.. adehh jumpa lagi di lain entry! see ya!
(Visited 13 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Bila Huruf F Je Ingat F*CK.. Cubalah Bila Huruf F ingat Fitrihadi.com ke? Adoiii

Comments

  1. phreak-id says:

    25orang nak tag? pergh memang tak dapat la..

    Terbaru >> 1) Terkena Asma? 2) Demam Galas dan Batu Sapi Dah Habis, Banjir di Utara? 3) Akhirnya Keputusan Pilihanraya DUN Galas dan Batu Sapi!!

    1. FITRIHADI says:

      hahah tu ar pasal…tag je la setakat yang mampu..

  2. syidashukor says:

    hahah , amboi , sipa kira 823 orang perempuan !

    1. FITRIHADI says:

      hehe memang ramai ar yang dok pandang2…tak tahu kenapa…adehhh

  3. blade says:

    Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    1. FITRIHADI says:

      wslm…thanks sebab sudi singgah :)

  4. Iss says:

    hahahaa motip “mesti korang tak baca pun kan.. takpe ar.. saya tulis suka-suka je. sekadar melatih jari ni bersenam supaya sihat walafiat.”???

    eh tolong sikit. baca sampai abis okeh. satu-satu! haha best part tgk bidio hitler marah2… nangis2 aku gelak T_T

    1. FITRIHADI says:

      haha thanks bro sebab baca..bidio hitler memang kelakar ar walaupun hakikatnya dia tu garang nak mati… geram aku tengok macam nak cabut misai dia kah kah kah

  5. zik says:

    alamak kau punya tag pun aku tak jawab lagi… tungguew…

    1. FITRIHADI says:

      heh takpe..take your time

  6. pinkylucia says:

    comey je.. hahaha

    1. FITRIHADI says:

      thanks I memang comey hahaha

  7. Wawa~* says:

    hahahaha.. ingt kna kejor nape tadik XD

    1. FITRIHADI says:

      hehe kena tagged ar..kalau kena kejor perempaun cantik takpe gak hehe

  8. cimi says:

    wah~ hebat ! berjaye siapkan !
    tahniah~

    ju-ev kem slm.
    hahaha.

    1. FITRIHADI says:

      waalaikumussalam hahaha

  9. […] This post was mentioned on Twitter by Bean Moreno, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: saya tagged juliana evans boleh?? dia ada twitter? hahaha http://fitrihadi.com/2010/11/aku-di-serbu/ […]

  10. serol says:

    dah lam tak jawab2 tag ni.haha..

    amboi2..ju0ev lak sekrang.. :D

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal..now dah kemabli semula.. heheh

      a’ah ju-ev la plak sebab lisa surihani tak layan aku adehhh haha

  11. edaolala says:

    Dulu suka naik bus sebab boleh layan blues sambil dengar mp3. hahaha ngong

    *ingatkan blue HAHAHHAHA T___________T

    1. FITRIHADI says:

      wahh blue layan dalam bus kang kaco orang sebelah lak.. hahaha giler!

  12. sara says:

    pehhh JU-EV ta tahannnnn!

    1. FITRIHADI says:

      hahaha aku lagi tak tahan :p

  13. naem says:

    thx ye bt tag ni..huhu jadi crita plak tag ni..ngee :)

  14. cutebabygirl says:

    kite da lama follow blog ni.
    bile nak follow kite lak?
    hihihihi

    1. FITRIHADI says:

      erkk follow gi town bleh? hehe

  15. arek says:

    tak suke lisa kunun, cehhh..tp jue ni bleh tahan gak hehehe…

    1. FITRIHADI says:

      ju memang hot ar..dia comel dan cun haha

  16. Ali ridha says:

    masa dekat Raya dulu.si Lisa ada jenguk
    blog hang.iklan nuffnang la.


LIKE KAMI DI FACEBOOK