Oct 012010
 

Oh ada orang berani nak bergusti dengan saya ye. Mana orang tu? Siapa orang tu? Joh Cena? Edge? Rey Mysterio? atau Khali? Ingat saya takleh menang ke? Apa susah.. tulis je skrip WWE tu yang saya menang semua perlawanan.. lepas tu lawan mesti menang punya hahaha

actually ada tag dari Mr Peanut! Disebabkan saya baru bebas dari exam midterm dan labtest jadi rasa rajin lak nak jawab hehehe.. thanks Mr Peanut!



1)Apakah benda penting dalam hidup korang ?
-Komputer – sebab suka edit gambar dan blog dan main game

2)Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit korang sendiri?
– Nasi goreng ayam lebih + air kosong

3)Dimana tempat korang ingin melansungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan ?
– Kat kampung dan tema bagi bakal isteri tentukan..hehehe

4)Adakah korang sedang bercinta sekarang ?
– langsung tak

5)Berapa lama korang akan mencintai dengan kekasih korang ?
– Selagi oksigen masih masuk dan keluar dari jantung saya

6)Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang ?
– Shoping complex.. ni cerita lama ar.. bukan sekarang…

7)Novel/Buku/Majalah terakhir yang korang beli ?
– Majalah PC

8)Apakah Nama Penuh Korang ?
– Jumpa saya dulu baru tanya..

9)Antara mak dengan ayah korang , yang mana lebih mesra ?
– Mak sebab ayah dah takde

10)Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang ?
– takde siapa kot…

11)Adakah korang basuh baju korang sendiri ?
yup guna mesin basuh semi-auto..haha umah sewa ni superb ar.. :p

12)Dimanakah tempat yg betul-betul korang nak pergi
– new zealand

13)Pilih salah 1 , peluk ATAU cium ?
– peluk cium je?? lagi?? tak daring ar hahaha

14)Beritahu 3 perkara tentang orang yang tag korang
– dia budak lagi
– ada kakak
– kakak tu dah ada kapel, kan? hahaha

15)5 Benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang ?
– Lagenda ZR
– Komputer yg bau kedai lagi ni
– Nokia E63
– Jam Casio tahan 10 tahun
– Fitrihadi.com

16)5 Lagu yang korang suka dan selalu dengar ?
– Cool – Gwen Stefanie
– Why Do All Good Things Come To An End – Nelly Furtado
– dan zZZZZ

17)Bila tarikh lahir korang dan sambut kat mana ?
– Rahsia..tak surprise ar kalau bagitau

18)5 orang blogger yang korang nak tag ?
Actually malas skit nak tag orang. Tapi kalu bleh saya nak sangat blogger bawah ni jawab:
AQ Naim
Serol nizam
– ubi panas a.k.a kyuubi
AisumiChan

ok jangan marah ar..

P/s: Eh korang nak menang duit poket tak? Dah join My Raya Moment Contest?? Korang tahu tak hadiah terkumpul bernilai RM1000? Hah tunggu pe lagi? Join ler cepat!
(Visited 174 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Award Hari Ahad – Hari Orang Jarang Online Dan Sibuk Dating

Comments

  1. serol says:

    lagenda ZR? sama la ngn moto aku..haha..
    kena tag ke aku? dah lama tak main2 jawab tag ni.. :D

    1. FITRIHADI says:

      oh sma ek..heh jawab ar kalau rajin :)

  2. kelhome says:

    ni dah macam FAQ dah ni. hehe

  3. zik says:

    singgah2.. ada nampak tali pinggang wrestling aku tak???kalau ada tolong carikan… esok ada lawan nie..hehe

    1. FITRIHADI says:

      pakai tali pinggang pasar malam tu pun ok..dah menang nanti dapat ar tali pinggang baru hehehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK