Oct 312010
 

Salam,

hari ni ahad kita rilex skit… So hari ni walaupun hari Ahad saya tetap meneruskan perjuangan sebagai seorang pelajar! Biasalah ada project kena siapkan dan meeting dengan group. Hari rabu ni nak kena present.. hadoiii

So kitorang satu group 3 orang gi terjah Mcd. My housemate ada sekali teman. Oh Thanks Mcd. kalau takde Mcd, takdelah tempat kitorang nak lepak buat kerja. Thanks juga sebab sediakan plug yang ‘cukup’ untuk tuan punya restoran saja.. Dapat gak kitorang menompang lektrik korang sekeping dua. Hakikatnya tak guna pun sebab bateri laptop den tahan 88 jam.

Oh lupa. Ni dah mai dah musim tagged-tagged ni. Eden kalau takdo koje den buek jo..ada beberapa blogger yang tagged den..satu-satu lah yoo den buat.. heh tagged kali ini dari first blogger yang den jumpa sejak den jadi blogger ni. Baru je jumpa tadi. Kitorang kononnya nak buat projek sistem lah.. tapi tak pun. haha sistem pun tak siap nak buat report pekebendenye. group pun baru combine minggu lepas sebab my old group member dah pindah gi uitm. Kalau takde diorang berdua, memang saya dah present sorang-sorang je nanti.

Sara
Tekunnya… baca surat cinta :p


erm gadis yang tagged saya ni namanya Cik Sara. Orangnya sengal skit. Kononnya birthday dia semalam. Kononnya lah.. uiii macam-macam dia dapat. Huh saya punya birthday tak dapat apa-apa pun. Dia lak walaupun bukan birthday, macam-macam dapat. Arghh ini dah mencabar kewibawaan den sebagai seorang blogger tua.. Haha gurau je.. jangan marah ar.. kang tiba-tiba boyfriend si Sara ni datang tumbuk saya, naya kang.. cukup ar kutuk skit-sikit :p

Maleh dah nak taip panjang-panjang sebab bukan Cik Sara bayar saya pun nak tulis ni. haha jom jawab tag! Ni eden jawab ikhlas dari hati ni. Percayalah!

Apa benda yang paling penting dalam hidup kamoo?
Kehidupan yang chill dan happy.. no more stress.. i’m a really open minded guy.. setiap masalah ada solutionnya (kecuali HIV, aids dan mati).. trust me :)

Benda yang terakhir kamoo beli guna duit sendiri?
MCD yang beli masa group meeting tadi. Duit gaji blog ni.. hoho

Di manakah tempat kamoo ingin melangsungkan perkahwinan dan tema?
ikut adat melayulah.. kat rumah pun jadi lah.. tema – fairy tales macam anak SM Nasimuddin tu hahaha sangatlah berangan :p

Adakah kamoo sedang bercinta sekarang?
Cinta reka sendiri adalah…dan tengah bercinta dengan coding-coding vb dan c++..now tiap-tiap hari ‘main’ dengan coding ni haha

Berapa lama kamoo akan mencintai kekasih kamoo?
Selagi hidung ni dapat menerima oksigen di bumi ni..

Novel/ buku/ majalah yang terakhir kamoo beli?
Novel Tanah Andriyana – beli online sebab dah tak publish..buku lama kot.. dan yang bestnya watak dalam novel tu nama Ahmad Fitri Hadi.. terharunya ada orang guna nama saya untuk buat novel ;)

Apa nama penuh kamoo?
Kan dah tulis kat soalan sebelum nya..cuma my late father’s name is Mahadi..not Hadi.. but we all satu family dah biasa guna Hadi so terlekat ar nama tu..

Antara mak dan ayah mana yang kamoo lebih mesra?
Mak sebab dia je yang ada

Adakah kamoo basuh baju sendiri?
A,ah kat umah sewa ni ada mesin basuh.. umah pun ada mesin basuh.. semua semi auto.. memang heaven ar hidup ni hahaha

Bila tarikh lahir kamoo dan kat mana kamoo sambut tahun lepas?
1010.. tahun lepas kuar naik moto je jalan sorang-sorang.. after the day baru ada yang ingat… adehh tak kisah ar..chill je

Bagitahu tiga perkara tentang orang yang tag kamoo?
Orang perempuan.. biasalah kalau lambat hahaha betul tak?
Orang gitau apa-apa, dia tak percaya walaupun benda tu memang takleh dipercayai hahaha
Ok dia cun, lawa, comel, segak, hensem, kacak dan segalanya! (Sila upah Big Mac 1 hehe)

Blogger yang kamo nak tag:

run lari


Ini top commentator untuk bulan Oktober. hah korang rajin komen blog eden takkan tak rajin nak jawab tag dari eden. hehe jangan marah ar
LIHAT JUGA:  WWE TAG TEAM! Fitrihadi vs Mr Peanut!

Semua kacak-kacak dan cun. Bila diorang rajin menunjukkan diorang akan menjadi seorang ibu atau bapa yang bertanggungjawab. Hah gi ar berkenalan dengan diorang mana tau sangkut ke.. sejuk hati parent korang dapat menantu mithali hehe

Cik sara jangan marah ar.. gurau je.. kang terasa, saya kena present sorang-sorang lak rabu ni. eh blog ko busuk ar, sara. banyak sangat monkey berak haha

(Visited 4 times, 1 visits today)

Comments

  1. sara says:

    hahahaha siot jek. saba jelaa aku. (sambil koyak2 kan proposal system)

    bayar kayh.. dgn hasil titik peluh buat report ;p

    busuk sebab ko salah sorg monkey berak kat blog aku.

    ko dgn Lu memg taleh dipercayai.

    selamat hari lahir yang lepas !

    ta suro ko puji pown? wahahahau

    1. FITRIHADI says:

      thanks sebab wish birthdays kat aku :) nak hadiah!! nak kek!! nak ini nak itu..

      wah taknak ar masuk blog ko nanti jadi monyet je pastu kena berak je hahaha :p

  2. kyuubi says:

    hahaha. kau ah fit. nanti aku buat okeh? sebok skit skrg, tgh exam..huhuhu

    1. FITRIHADI says:

      okay je..bila2 pun ok :)

  3. cimi says:

    dulu fitrihadi.blogspot.com sekrg fitrihadi.com lak ea??
    ooooo~ baru tawu.

    eh sape si sara nih?
    kutip tepi jalan ea?
    haha.

    1. FITRIHADI says:

      yupp aku guna blogspot dulu ni..

      sara ni yang selalu dok gayut atas pokok tu la.. hahaha

  4. hehe.. bagus kat tag nie.. bleh kenal ko sdikit sebanyak.. baru tau ko ade mak jer..

    hehe, beli bende ngan pendapatan melalui blog nie? cane tu? bleh ajar sket?

    1. FITRIHADI says:

      hehe boleh lah jawab tag bila tak busy..now study week..okay je nak jawab :)

      pendapatan dengan blog tu just dari iklan lah…selain blog ni aku ada dua lagi blog info..dari blog tu agak lumayan lah nuffnang kasi iklan..dan ada gak orang letak iklan situ.. boleh lah utk topap..dan makan pun boleh ar..now sbulan dapat ar dalam RM30-40 je..mungkin akan meningkat lagi kalau dapat lagi ramai visitor

      apa pun kena berusaha skit ar untuk naikkan jenama blog tu..

  5. Piston Pecah says:

    bagus ar gitu…rajin menjawab tag…

    1. FITRIHADI says:

      saja suka-suka bila ada masa lapang :)

  6. zik says:

    aku masih single.. tiba2 lak.. alamak kena jawab tag… ok2.. nanti akan diusahakan… harap tak sibuk…

    1. FITRIHADI says:

      okay..kalau ada masa free jawab ar..thanks sebab jadi top commentator untuk bulan oktober :)

  7. Anne Boleyn says:

    heheh rajin encik fiti kita buat tag. bagus bagus. :)

    1. FITRIHADI says:

      heh isi masa lapang..suka2 je ni :)

  8. AYU says:

    singgah sini~

    waaa.rajin jwb tag ye..

    1. FITRIHADI says:

      thanks singgah sini :)

  9. naem says:

    hahaha!! gila lawak arh pic orang nak lati tu..mmg gelak la..pndai ko buat…haha

    macam best je tag ni..nnti sye buat ea..hoho..thx :)

    1. FITRIHADI says:

      hehe saja nk bikin pecah perut skit..

      kalau ada masa buat ar tagged ni…just for fun je :)

    1. FITRIHADI says:

      saja suka-suka :)

  10. akubiomed says:

    Hello, saya ada sedikit blur? Sesiapa boleh explain what’s going on? ;-) Maaf ler saya tak berapa faham dan tak sangka saya dalam senarai pengomel anyway thanks Fitrihadi hope, it give good sign

    1. FITRIHADI says:

      blur?? part maa yang tak faham tu?? actually encik telah memenangi…ehh tak awak jadi top commentator fitrihadi.com untuk bulan oktober…so saya tagged ar awak..

      kalau rajin buat ar ye :)

  11. phreak-id says:

    ala.. malas la nak taip panjang-panjang.. tgk la esok mcm mana..

    1. FITRIHADI says:

      takpe..kalau rajin buat ar.. heh

  12. Mohd Hafiz says:

    ahaha..kena jawab lh ni.. (^_^)

    1. FITRIHADI says:

      jawab bro jangan tak jawa hehe

    1. FITRIHADI says:

      hoho thanks bro! ko memang sporting ar!

  13. sharinginfoz says:

    apa lagi tag mengetag antara satu sama lain


LIKE KAMI DI FACEBOOK