Oct 042010
 

Salam,

Dah beberapa hari blog ni tak update. Sebabnya tuan rumah demam. Now dah lega tapi still rasa sengal badan dan pening sikit. Perut lak meragam. Adoi…

Apapun itu semua tak menghalang saya dari bergumbira kerana saya menang dua contest yang rakan blogger anjurkan.



First saya menang entry terbaik untuk Contest L untuk Liyana. hehe hadiahnya saya pun tak tahu apa. Surprise kot. then kalau nak baca entry saya untuk contest ni silalah klik link di blog penaja tersebut.

Dan yang keduanya saya menang tempat kedua untuk Contest Menacari Lembu Cisdel. Hadiahnya RM60. wah lepas duit makan saya untuk seminggu kat universiti ni… hehe

kepada pemenang yang lain-lain tu saya ucapkan Tahniah..yang tak berjaya boleh cuba lagi. erm nak cakap apa lagi ek? takde pe kot..nk tido jap..sakit kepala ar.. adoii c ya!
(Visited 21 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Test Lukis Grafiti Jap Untuk Contest Contengan Paling Kreatif..

Comments

  1. kyuubi says:

    si fit ni mmg langkah kanan lah kalau ikut kontest :)

    1. FITRIHADI says:

      erkk takde ar..hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK