Oct 262010
 

uii dah ada Filem ‘Menculik Miyabi’ ni kat youtube…siap ada part 1 sampai part 9.. rajin benau youtuber mengupload filem tu.. adoii

Ermm apa pun nak tanya skit.. Siapa Maria Ozawa tu? ni ke rupa Maria Ozawa?



den tak konal sebab den tak tengok filem tu.. tu yang den tanyo tu.. entry sebelum ni pun den ada letak gambar seorang gadis bertudung sebab nak tanyo sapo gerangannya.. ruponya Liyana Jasmay..bukan Redlinda.com.. hehe sajo jo nak menyakat..apopun diorang berduo totap best di hati eden.. jangan marah ar :p

eh yang best di hati den tu Liyana Jasmay dengan Redlinda ar..bukan Maria Ozawa… ahaks3..

P/s: tajuk tu macam ambik peduli je :p
(Visited 95 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Lisa Surihani Bersiram, Khatam Quran & Malam Berinai

Comments

  1. wanie-san says:

    maria ozawa tu tau la sapa.budak laki ramai suka dia.penculikan miyabi tu ape kebenda plak?
    apa kaitan?

    1. FITRIHADI says:

      haha buat tak tahu sudah… menculik miyabi ni cita indon..tajuk gempak sebab ada MO tu berlakon dalam tu..cerita dia MO ni dapat gi jakarta..then tengok ar sendiri..

  2. MASA says:

    oh ya ke ada movie terbaru maria ozawa kat youtube? tak tahu pun pasal kewujudannya.

    1. FITRIHADI says:

      haha awal bulan 10 tu baru wujud..tokojut den

  3. zuriey says:

    Maria Ozawa?? den pun tak kenal

    1. FITRIHADI says:

      tu ar..eden pun tak konal..hehe

  4. zik says:

    wah nice2 trick…

    1. FITRIHADI says:

      hahaha jangan marah ar

  5. Yatre says:

    yer ker tak kenal maria ozawa…rasa macam pelik jer. tipu ni. tipu. hahaha

    1. FITRIHADI says:

      haha ye tak kenal.. percayalah.. :p

  6. sara says:

    pentipu! ariuh kat lab ko buka utube maria ozawa. aku nampak tau.

    ahahhahaha

    1. FITRIHADI says:

      wahhh mana ada..aku budak baik ar..dalam lab tak buka youtube atau facebook macam korang hahaha


LIKE KAMI DI FACEBOOK