Oct 102010
 

Salam,

Hah bagi yang nak mencuba nasib, ini ada contest terbaik untuk korang iaitu My Raya Moments Contest. COntest ni adalah anjuran Eyriqazz.com. Tak susah pun nak join contest ni. Dan syarat-syarat bawah ni saya copy paste dari blog eyriqazz tu. Kalau nak join klik je link contest atas tu. Ok?


Copy dari blog Eyriqazz. Jangan marah k. Nak promote jee.. hehe


Apa Syarat-syaratnya ?:

1)  Buat satu entry yang bertajuk ” My Raya Moments”. Di entry itu sharekanlah gambar kegemaran anda untuk kenangan raya terindah/lawak/atau apa saja yang anda rasa menarik hati . Tak kisahla raya tahun 2010 ke, tahun lepas ke, 10 tahun yang lepas ke. Gambar tu pula tak kisah nak letak 1,2, or byk. Gambar dan beserta  description, tak perlu panjang-panjang,simple-simple pun jadi.Tapi, kalau nak panjang-panjang pun, tak kisahje. Oh ya, gambar original saje, gambar yang diphotoshopkan/di ubah tidak akan diterima.

2) Sertakan sekali ayat ini, My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , Viruspadu, LittleKidsPhotography, Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150)

3) Last but not least, komen di entry ini beserta Permalink Of Your Entry

4) Tarikh Tutup Contest Ini adalah Pada 31 Oktober 2010

Hah tunggu pe lagi? sempat lagikan sebelum 31 Oktober tu. Ada lagi 2 3 minggu lagi. Cepat cari idea yang gempak-gempak skit kalau nak menang. Dan diulangi hadiah terkumpun bernilai RM1000. Perghh banyak tu beb.

Dan untuk maklumat korang, ada lagi dua kategori kalau korang tak nak masuk kategori penulisan blog ni iaitu ‘Share, Like And Comment’ dan juga ‘My Raya Moments Give Away/Lucky Draw’… dan yang bestnya korang boleh join ketiga-tiga kategori semua kalau korang rajin. gempak kan?

Dan ini pulak hadiah-hadiah untuk kategori pertama dan kedua (nak tau hadiah giveaway/lucky draw sila terjah di entry maklumat contest!);

1st Prize : RM150 Cash/Top Up
2nd Prize : RM100 Cash/Top Up
3rd Prize : RM70 Cash/Top Up
4th Prize : RM50 Cash/Top Up
5th Prize : RM30 Cash/Top Up
6-10th Prize : RM10 Cash/Top up

hah apa lagi? Jom terjah cepat My Raya Moments Contest ni sekarang!!! hadiah lumayan tu beb!

Majulah blog untuk negara!
(Visited 11 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Edit Foto Contest

Comments

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Izulman, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Jom Join My Raya Moment Contest Dengan Hadiah Mencecah RM1000! http://ozbloggers.com/read/4951 […]

  2. Mohd Hafiz says:

    nak join gak… tp x tau dpt ke x… sedang membizikan diri skuwnk nih…

    1. FITRIHADI says:

      join ar weh..mana tau boleh menang ke.. banyak tu pemenang akan dipilih..

  3. zik says:

    ada masa lagi nie…. wahhh cepat2…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah cepat ar join sebelum terlambat… hadiah lumayan tu… nak join ketiga-tiga kategori pun boleh…

  4. yanamib says:

    wah valid lg la..ingt dh abes raya xde contest raya dh..hehe~

    1. FITRIHADI says:

      raya kan sebulan hehehe

  5. Afra Yuri says:

    Nak join!! Insyaallah kalau sempat :)

    1. FITRIHADI says:

      join lah k..mana tau ada tuah ke..ok??

  6. arek says:

    31/10 tarikh tutup, lambat lagi ade masa lagi ni..aku akan join!!

    1. FITRIHADI says:

      ya join ar kalau boleh..thanks ek :)

  7. aziera says:

    wahhh…hadiah dia sngt best kot…
    jap, lau ziera nk bt contest fitri bole jd sponsor gak ke? hek3…joke =P

    1. FITRIHADI says:

      hoho insyaallah kalau ada rezeki lebih boleh ar jadi penaja bersama..ok?

  8. aziera says:

    hehehe…INSYALLAH yer…=)


LIKE KAMI DI FACEBOOK