Oct 252010
 

Salam!

Lama tak update sebab busy dengan final week untuk semester pertama ni.Itupun berlambak projek dan assignment kena siapkan. Apa pun just nak tanya korang ni. Siapa gadis bertudung misteri di bawah ni? Muka dia macam blogger yang bernama Linda tu… ye ke?? entah lah.. den rabun.. enggak nampak sih! :p



P/s: Mana lagi cantik, perempuan pakai tudung ke atau yang free-hair?
(Visited 70 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Gempar!!! Seorang Blogger Malaysia Berjaya Menangkap Ikan Keli Terbesar Di Asia!

Comments

  1. sara says:

    yang ni memang liyana jasmay
    aku pasti.
    jgn lupo di mekdi weekend ni ye partnah SD~

    1. FITRIHADI says:

      ye cik sara aimi..adoii peningnya nak bercoding-coding ni..

  2. […] Fit Shop nuffnang_bid = "99296ade9c798c186b780b0ef50df4f4"; « Ini gambar blogger ke? […]

  3. Wan says:

    liyana jasmay takkan hang tak kenai
    like gadis tutup aurat

    1. FITRIHADI says:

      hehe kenal ja…

      ya ramai kat sini bagi komen suka gadis yg tutup aurat/bertudung

  4. zezebel says:

    Ni artis lar.
    Tapi cantik itu terpulang kepada mata yang memandang.

    1. FITRIHADI says:

      hehe tau saja nk nyakat redlinda tu..

      cantik itu subjektif..lain orang lain pandangannya…kan?

      1. ReD says:

        hohoho…x sgka ada rupa liyana jasmay la sis ni…

        biasanya org kata mcm abby abadi @ eja :P

  5. akubiomed says:

    Kalau wanita islam, bertudung itu tuntutan agama

    1. FITRIHADI says:

      betul tu.. memang dah lama termaktub dalam Al-Quran

  6. yoy says:

    liyana jasmay kem salam kt ko fit:)

    1. FITRIHADI says:

      iye? waalaikumussalam… walaupun apa ko cakap tu tak betul hahaha

  7. wawa says:

    Freehair cantik. Pakai tudung manis + sopan. Haa.. yg pakai tudung ada privilege sket taw.. so, make your own choice

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu. pakai tudung lagi byk fesyen boleh gayakan..betul tak?


LIKE KAMI DI FACEBOOK