Oct 092010
 

Yang takde blog pun boleh join weh!!!

Salam,

Terkejut gak bila mula-mula masuk page L33t Razerzone ni…dia nak kasi giveaway barangan gaming RAZER dia arrr… masyuk beb… bukan senang nak beli barangan gaming diorang tu sebab ada harganya dah boleh sama dengan harga seketul iPad…

nak tengok segempak mana barangan dia?? ni ada gambaunya..perghhh memukau pandangan ar..seksi..tergoda…ahh tak tahan!!!



Amacam? Korang tak perlu was-was lagi. Jenama Razer ni memang top di kalangan gamers handalan. Trust me. Jom cuba luck korang. Isi je form kat PAGE L33T RAZERZONE ni. Yang takde blog pun bleh join k! Ajak ar kawan-kawan, pakcik-pakcik, makcik-makcik, abang-abang, kakak-kakak, adik-adik, pakwe-pakwe, makwe-makwe dan pak guard serta tukang kebun sekolah. Have fun!

Lepas dah register tu korang perlu cari lagi 10 orang je untuk register bawah korang.. then korang dah eligible untuk menang..tak susah pun. Facebook kan ada..kawan beribu-ribu tu guna lah untuk tlong korang k…
Thanks!
(Visited 9 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  RT: Kengkawan! Mintak Tolong Korang Untuk Like Komik Saya, Boleh?

Comments

  1. naem says:

    huhu..mcm bez jew~

    1. FITRIHADI says:

      memang best bro..dah join??join ar..byk tu pemenang akan dipilih..mana tau sangkut ke hehe

      1. naem says:

        da join..huhu

        1. FITRIHADI says:

          thanks bro..promote ar link tu untuk dapatkan 10 frag point..ok?

          1. naem says:

            insyaallah nnti law rjen promote..x reti nk tulis entry promote link tu..huhu

  2. Affan says:

    banyak pulak tu pemenang.
    menarik ni

    1. FITRIHADI says:

      yup..cuba ar dulu..mana tau ada rezeki lebih ke

  3. x-po says:

    wah, terbaik ah pic tu

    1. FITRIHADI says:

      memang terbaik..barang dia pun memang terbaik gak!

  4. sweet says:

    wooo best tu.

    1. FITRIHADI says:

      memang superb ar barang2 ni

    1. FITRIHADI says:

      memang best sebab ini gaming punya gadget..

  5. Anip says:

    mmg best..aku pon nak join nie…

    1. FITRIHADI says:

      join je bro..ada rezeki leh kongsi hehe

  6. kyuubi says:

    aku tak knal benda2 tu coz aku bukan gamers.. huhu so x nak la masuk.. huhu

    1. Affan says:

      aku pun bukan gamerz.
      tapi kalau aku, aku dapat aku jual.
      harga die dalam 500 dollar bro, darab 3 dapat 1500. pastu jual kt ebay, blh dapat dlm seribu lebih.
      macam sng nak dapat, sebab die bg sribu lebih hadiah tu kalau tak silap

      1. FITRIHADI says:

        haha mata duitan gak ko ni ek :p

  7. zuriey says:

    isi nama je ke terus leh menang? senangnya

    1. FITRIHADI says:

      bukan..isi nama dan skit je detail diri lain..then cari 10 lagi untuk register under link kita..then kita dah elibile untuk giveaway ni..lagi ramai lagi bagus kot.. cuba ar dulu k

  8. nash says:

    nampak macam best…
    tapi sayangnyer da 5 bulan aku xmen game…camne nk join…hehehe

    1. FITRIHADI says:

      join je..nanti mood nak bergaming mesti datang balik hehe

  9. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Hadi, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Perghhh Ada Giveaway Barangan TOP Gaming Razer. Isi Nama Je. Cepat WEHHHH!!!!! http://ozbloggers.com/read/4764 […]

  10. awaniz says:

    1 frag point dari saya untuk anda.. kalo hang dapat razer ni, bagi aku dowh.. kalo hang tgk keyboard aku, sadis ya amat… tp pc spec tinggi.. keyboard dgn mouse tak mampu nak beli dah…. he3!

    p/s: teguran arituh bukan nak tunjuk bagus, tapi sekadar kongsi pendapat…

    1. FITRIHADI says:

      guna keyboard cikai pun ok je..tpi mouse guna yang gaming punya ar baru sedap memakai hehe

  11. zik says:

    razor…. aku minat mouse… nak main dota best..erkk alamak… tuh zaman dulu..hehee

    1. FITRIHADI says:

      razer ar bro..heh guna buat main dota memang best..takpun game tembak2 cam CS atau splinter cell memang masyuk!

  12. Ali ridha says:

    nampak gambar aku dah terbau kedai.


LIKE KAMI DI FACEBOOK