Oct 012010
 

salam,

Wah dah 1 Oktober. Maknanya bulan oktober dah masuk sehari.. eh sama lah tu kan hehehe jadi kita apa yang I nak share dengan korang adalah siapa yang paling banyak membebel dalam blog Fitrihadi.com ni. Haha takpe.. korang membebellah banyak-banyak I suka sangat.

Spam? Kasi spam mesej yang membina skit ar.. jangan nk spam benda yang kitorang tak faham lak.. skit-skit kuar uierfhaosfdoai…skit-skit kuar let’s go to sexx land! hah tu dah kurang hajau dah tu….

Untuk bulan september, kita bagi skit penghargaan untuk diorang yang banyak bagi kata-kata perangsang dan komen membina dalam blog Fitrihadi.com ni.. Terima kasih berjuta-juta lemon!

  • kyuubi kyuubi (14) – komen I, bro ni macam seorang pelajar yang bijak hehe korang tengok ar blog dia
  • Anip Anip (10) – bagi I, blog dia dah macam buah tembikai. Besar, isi banyak, manis..memang banyak ilmu dalam blog mamat ni.
  • awaniz awaniz (10) – awaniz.. i baru kenal dia bulan september lepas kot.. blog dia kira macam pro dah… terkedu I tengok masa first time terjah blog dia hehe
  • hans kacak hans kacak (10) – first I baca url blog dia I ingatkan Hanis.. terkeliru jantina skit masa tu.. heh sorry bro.. apapun, bro memang kacak selalu hehe
  • zik zik (8) – zik..blog bro ni ada macam-macam..rasanya baru bulan ni I kenal dia.. hehe
  • phreak_id phreak_id (7) – bro ni orang kelantan.. dia staff nurse rasanya..tapi bila cita pasal makanan dan budaya kat kelantan memang best ar.. hehe rasa cam nk gi kelantan je skg ni. hehe
  • ReD ReD (6) – hoho dah lama I kenal akak merah ni.. bila nak berjumpa ntah la..
  • sharinginfoz sharinginfoz (6) – ni lah sifu I dalam dunia blog ni.. sometimes i curi idea dia untuk naikkan nama Fitrihadi.com ni di arena blog. heheh korang terjah ar blog dia. banyak sungguh info yang korang bleh dapat.
  • fina fento fina fento (5) – cik fina ni orang langkawi.. orangnya comel hehe bukan..I patut cerita pasal bloglah..ok blog dia banyak membebel pasal hidup dia.. kengkadang kelakar je ayat dia hehe jgn marah ar :p
  • klcitizen klcitizen (5) – akak ni sporting ar..walaupun kengkadang entry blog dia serius hehehe.. akak..tulis ar pasal entry saya lak..tapi kena happy ar hehee
LIHAT JUGA:  Top Commentator Fitrihadi.com Untuk Bulan Ogos 2011

Eh salah ke nak guna I kat sini heheh biarlah.. I baru kena demam iPhone ni.. menggigil tangan ni nak siapkan 4 entry iPhone tu.. korang dah baca ke belum?

Lagi satu kalau korang nak cari duit poket lebih boleh join My Raya Moment Contest dengan hadiah terkumpul bernilai berjuta-juta-juta RM1000..perghh banyak tu beb..

(Visited 1 times, 1 visits today)

Comments

  1. afiq aiman says:

    harap2 bulan depan nama aku pun masuk sekali ye

  2. intanberlian says:

    huhu fit! takpe blog ko memang bakal setanding dgn bloggers tiptop tu nanti.. masanya akan tiba.

  3. Azuan says:

    Hebat2 blog diorang…

  4. nelly says:

    bila yer blog saye msk dalam senarai? Hehe

  5. zik says:

    wahh thank u…. aku mana yang termampu jela…

  6. sharinginfoz says:

    alamak malunya, gua belajar dengan fitri, saya baru aja berblogging masih banyak nak belajar, by the way, thanks a lot bro

  7. ReD says:

    ehhh???macam mana boleh tersenarai dalam list HOT & WANTED person ni? ;p

    lalala~~ btw, insyaAllah kita akan jumpa 1 masa nanti. mungkinkah di majlis perkahwinanku? cewaaahhh..gatai na nak kawen :P

  8. awaniz says:

    thanks btw.. tapi apa yang “pro” nya.. Prosak adalah…

  9. Zala Wajik says:

    menarik-menarik, nanti saya buka blog diorang memandangkan internet agak “laju” sekarang

  10. APABILA GURU ‘MEMINATI’ ANAK MURID, MAKA TERJADILAH EPISOD CINTA TAK KENAL SIAPA :p says:

    […] macam mana aku boleh masuk dalam HOT BABE list mamat ni pun aku tak tahu. tak percaya? sila terjah entri ini. tapi aku bangga gila dowh dapat […]

  11. zezebel says:

    Terima kasih kerana berkongsi.
    Jom kita terjah dorang ni ramai-ramai. hehehehe….

    1. FITRIHADI says:

      hehhee jom kita menerjah!

  12. fina fento says:

    aahh..perasan sekejap orang cakap saya chiomel hihihi eh terus gelak pn ala2 comel. :P

    tp skarang mood blogging ke laut. sobs.

    anyway, makaseh ye fit :D

    1. FITRIHADI says:

      haha comel la kan :)

      apsal mood ke laut lak..idup kena chill ar.. hehehe

  13. […] This post was mentioned on Twitter by Izulman, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: I Dah Kata Dah. Diorang Ni Patut Kena Terjah Je! http://bit.ly/96vsBd […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK