Oct 292010
 

salam,

Kenapa saya nak Detox Foot Pad dari hazmanfadzil.com ni??

actually, sebab dah seminggu dua saya ngadap laptop. Tension beb. otak beku. darah pun kurang berjalan. badan pun cepat rasa letih dan lapar. Jadi harap Detox Foot Pad ni dapat bantu saya ‘lahir’ balik. Nak dapatkan balik kesihatan yang terbaik dan buang toksing dalam badan yang mana mengganggu kecergasan dan kecerdasan sistem tubuh badan saya. Ok?



ni entry pendek je sebab den nak sangat cuba benda tu. Sebelum ni ada gak berhajat nak cari. Tapi asyik bertangguh sebab sibuk dengan projek dan assignment so terbantut gitu je hajat tu.

ok? setakat ni je la entry ni. jangan marah ar..nanti kena jual :p

P/s: ubat nak kuruskan perut takde ke??
(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Test Lukis Grafiti Jap Untuk Contest Contengan Paling Kreatif..

Comments

  1. wokey bro…. post entry saya accept lagi… AHAD nie tutup sebab dah 2 minggu berlangsung….

  2. tubelawak says:

    bro.. detox footpatch tu betul2 bekesan ka? aku tengok kat bawah rumah aku banyak orang lekat iklan.. aku penah google2 gak.. dengaq cerita macam mengarut.. tapi takdak pulak kawan2 aku yang pengalaman pakai benda tu.. kalau best, share2 la ya.. aku ingat nak try gak.. hahaha

    1. FITRIHADI says:

      erm ntah ar…tu yang aku nak cuba tu..dengar orang kata memang berkesan untuk kembalikan kesegaran badan dan tenaga..ntah ar.. apa pun nak cuba dulu..nanti aku tulis pendapat lepas guna foot pad ni…

    1. FITRIHADI says:

      ya jom berdetox hehe

  3. YobSumo says:

    Kalau jumpa yg kuruskan perot bilang sama aku ye! KihKihKih.

    1. FITRIHADI says:

      haha ..aku pun tengah mencari produk kuruskan perut..adehh

  4. Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM ( LELAKI ) | HazmanFadzil.Com says:

    […] -http://fitrihadi.com/2010/10/detox-foot-pad-dari-hazmanfadzil-com/ […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK