Oct 012010
 

Yo wazzup wazzup mila! Are you ready B? hehehe

Actually, rasa terpanggil lak untuk mengejoin contest Contengan Paling Kreatif dari bro Mohammad Tarmizi ni walaupun dah sampai saat akhir.. contest dia sehari je…jap je tu…pagi publish malam dah deadline..

pikir punya pikir sama ada nak join ke tak..last-last sebab nk support blogger Di Malaysia ni, saya join gak.. hehehe dan saya ambik masa setengah jam je untuk buat contengan ni sebab masa dah suntuk..balik dari makan malam je terus ambik kertas dan sketch apa yang patut…start 11.30pm..dah siap sketch then ambik gambar..then cepat-cepat transfer ke komputer..lagi beberapa minit kul 12 baru submit link.. wooo memang penuh cabaran ar contest ni.. cayalah!

dan inilah hasilnya…



Amacam? ok tak? ini basic grafiti je kot.. tak pandai sangat ar lukis grafiti ni.. nak yang power-power suruh Mike Shinoda dari Linkin Park tu buat.. dia punya artwork memang superb siot! :)

ok tu je.. see ya when i see ya!
(Visited 74 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  RT: Kengkawan! Mintak Tolong Korang Untuk Like Komik Saya, Boleh?

Comments

  1. brutalsolo says:

    elok la mencuba mana tau rezeki murah

  2. mijie says:

    bro, memang menarik, tapi tunggu esok resultnya yer

    1. FITRIHADI says:

      hoho thanks anyway :)

  3. yg penting mencuba…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu..

  4. eyra says:

    dulu suka buat camni! heeee

    1. FITRIHADI says:

      ye ke??haha tahniah sebab menang

  5. Samdaddycool says:

    Kena layan guna spray can.. mesti lagi gempak neh..

    1. FITRIHADI says:

      woo tak pandai eden nak guna spray can… :)

  6. acaPAWN7 says:

    Boleh buat font terus ni, haha!

    1. FITRIHADI says:

      ada orang nak guna ke?? kang berbulu mata pensyarah nak cek assignment guna font ni haha

  7. Fareed says:

    bole tahan bro :)

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? boleh la kan haha

  8. zik says:

    cantik sangat tuh… :-) tapi apakan daya eira yang menang huhu… takpe2 yang penting kita dah mencuba bro…hehe

    1. FITRIHADI says:

      ye la..ieyra menang kan? hehe kalau aku je menang nnti ramai lak yang menyampah…

  9. diden says:

    haha.. kebetulan ak sdang mlukis skarang nie

    1. FITRIHADI says:

      melukis adalah benda yang best!

  10. hanif says:

    wah smart bro..ada bakat ni

    1. FITRIHADI says:

      haha ni conteng-conteng je..takde ar smart mana pun :p

  11. ReD says:

    good luck babe! :D

    agak2, ada yg mrh x sis panggil fit BABE? hiks :D

    1. FITRIHADI says:

      takde siapa nak marahlah hehehe

  12. intanberlian says:

    huhu gudlcuk fit! oklah tu.hehe.

    1. FITRIHADI says:

      thanks for the wish, cik intan :)

  13. MASA says:

    kalau selalu buat bole je setanding mike shinoda punye graffiti.

    1. FITRIHADI says:

      insyaallah boleh je…hehe

  14. zezebel says:

    Waaaaa….
    Setakat ni, ini yang paling cantik saya pernah nampak tapi kenapa tak color?
    Good luck ya.

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? thanks.. ini buat sketch je..dia tak suruh kaler pun…heh ok la tu :)

  15. Amir Said says:

    Menarik2…. All da best utk contest ni.

    1. FITRIHADI says:

      thanks for the wish :)

  16. Anwar Osman says:

    wah..graffiti. x reti haku lukis mcm nie. so far bagi aku sketching ko ada gaya. boleh improve. byk lg dinding bangunan kat malaysia blom digraffiti kan. hehehehe.. idea jahat.

    1. FITRIHADI says:

      wah tak terfikir lagi nak conteng bangunan kat malaysia ni haha kang naya je kena tangkap :p

  17. izulman says:

    Tak warne ke? then, takde background ke? hehe sje je tnye..

    1. FITRIHADI says:

      hoho ni lukis cincai je…maleh den nok kaler bagi lawo


LIKE KAMI DI FACEBOOK