Oct 112010
 

Salam,



Wah dah pagi Isnin. Korang bersemangat tak nak teruskan kehidupan? Just chill je. Jom ambik mood skit. Mula dari hari ni dan setiap Isnin saya akan buat satu entry khas untuk korang yang berinteraksi dengan saya. Sebab saya excited bila dapat berinteraksi dengan korang. Yeay!

Chilli tu actually chilling lah.. tapi nak bayang kata cili tu ok gak.. biar panas sikit hari isnin ni..macam mamat bawah ni.. jangan lemau dah le…



Klik LIKE kalau korang suka mamat kat atas tu berjoget! Boleh?? hahaha thanks!!

Di blog Fitrihadi.com dalam ruangan mini-forum, korang boleh tulis apa je kat sini. nak tanya ke nak suruh saya buat apa-apa ke, nanti saya balas… dan minggu lepas blogger hafizaiman95 bertanya kepada saya;



actually tak susah pun bro. upload je gambar, then ada 3 option bawah gambar tu kan.. pilih je ‘Instead of title and description’.. dan terhasillah suatu hasil yang mantap untuk dilihat seperti dibawah ni. Takpe bro. Slow-slow lah belajar. Nanti mesti boleh jadi expert blogger.


Wauu kemas, kan? lepas ni boleh buat yang lagi cun! hehehe


.

Di fan page facebook Fitrihadi.com, pada yang belum Like fan page saya ni boleh Like sekarang. Saya suka kalau korang LIKE hehehe. So minggu lepas, Tuan Ultraman Lemas bertanya saya tentang;



Apa yang boleh saya katakan ‘Jadikan Pakcik Google tu guru terbaik korang’. Dan jadikan coding tu macam body gurl. Terokailah sampai korang faham sepenuhnya hehe Saya belajar coding 3 tahun pun still refer kat google. He’s the best sifu I’ve ever had. Okay? saya ni nak mengajar orang tak pandai sangat. Ajar jadi jahat tau ar hahaha


bila dah fedap buat coding tak jadi….


.

Di twitter fitrihadidotcom, blogger @topotato tweet kat saya mengatakan yang dia baru tahu yang saya ni adalah junior dia hehehe salam perkenalan bro!



saya pun baru tahu yang dia adalah senior saya. tapi tak pernah bersua muka lagi. mungkin lepas ni kalau ada nampak dia kat fakulti tu boleh ar nak sergah sikit biar keluar skit aura lembu cisdel dia tu hehehe


hahhh!!!


Bagi yang ada twitter tu boleh follow saya di twitter fitrihadidotcom. Saya happy sangat kalau dapat berinteraksi dengan korang. Be chill lah. takkan nak tunggu saya tegur dulu kot! Sama-sama tegur lah ye :)

Dan ucapan Terima kasih yang tak terhingga kepada diorang-diorang bawah ni kerana diorang menulis tentang Fitrihadi.com! Saya suka. Terharu gak bila ada orang tulis pasal saya. You guys make my day! Thanks korang! hehehe

1. Sharinginfoz
2. Journey of Red


Yeay!!!!!


Dan korang kalau ada tulis apa-apa yang berkaitan tentang saya atau blog Fitrihadi.com, boleh tinggalkan permalink korang sama ada di fan page Fitrihadi.com atau di mini forum blog ni. Mana-mana pun boleh asalkan saya tahu entry korang tu.

Jom jawab soalan suka-suka ni; “Saya tak boleh hidup tanpa handphone kerana _________”. tinggalkan jawapan korang di ruangan komen di bawah!

Isnin depan saya akan pilih jawapan yang menarik untuk dibincangkan bersama! hahaha chill je. tak perlu serius kat sini.

Dan kalau ada gambar menarik pasal saya tu, atau ada lawak, kelakar, video, mungkin korang boleh share kat fan page saya. tag ke. Ok? jumpa lagi di hari depan isnin. eh di hari Isnin depan. Isnin tak perlu nak layan blues ar. Isnin ler hari nak chill. yihaa!!!

Hari isnin kenalah ceria!!!

(Visited 2 times, 1 visits today)

Comments

  1. selamat hari isninnnnnnnnn :)

    1. FITRIHADI says:

      erkk selamat hari-hari hehehe

  2. naem says:

    huhu..rjin jwab soklan org..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah sebab nak tolong diorang…

  3. phreak-id says:

    Selamat Hari Isnin..

    >>My Latest Entry<<
    10.10.10 Tarikh Keramat atau Tarikh Maut?

    1. FITRIHADI says:

      selamat hari hari :)

  4. zik says:

    nak tanya gakla macam nie..hehe…

    1. FITRIHADI says:

      tanya lah kalau ada something yang tak faham..ok je

  5. Mohd Hafiz says:

    nak tanya ni… awak ape khabar?? hehehe.. :-)

    1. FITRIHADI says:

      oh khabar baik heheh

  6. zuriey says:

    hahhaha..chill sikit pagi ni

    1. FITRIHADI says:

      ya chill je anytime…

  7. awaniz says:

    aku memang tak perlukan handphone kot.. pernah tinggalkan hanphonme di rumah ketika di uni selama seminggu.. bila balik rumah nak amek handphone, tiada sebarang miskol atau sms… hebat kan! so maknannya aku memang tak perlukan handphone sangat… he3! OOT plak..

    1. FITRIHADI says:

      haha ye la..mesti sunyi je..

  8. […] Jimat #2 ShareDigg DiggSalam, Dah pagi isnin pun. Ingat post chili monday tu. yaa no good at all. korang buat dono je.. so better stop it. tak kisah arr..saya chill je.. […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK