Oct 172010
 



Ahad

Hi encik Ahad. Lama tak nampak. Eh panjangnya encik Ahad. a’ah Ahad memang hari yang panjang,kan? hehe eh korang fikir apa hah? apa yang panjang? takde takde. blog ni suci tau haha

hari ni saya bangun awal. Mungkin sebab semalam tido awal sebab pening buat sistem. Dapat gak hidayah solat subuh hehe korang bangun tak? alaa orang muda. tak yah tanya pun dah tau, kan? ahad adalah hari untuk bermalas-malasan. tak gitu?

Blog Makin Slow

I know ramai yang dah malas nak baca my blog. kan? what ever. I’ll do this as my diary. Nama blog pun dah menggambarkan personally. So apa je yang saya buat dan rasa nak kongsi saya kongsi. or else korang tak nak baca takpe lah. hidup sebagai seorang bujang yang takde makwe memang membosankan,kan? lainlah yang ada kapel tu. masing-masing boleh express kan korang punya perasaan tu dan kongsi dengan readers. mesti ramai yang suka kan. dan ramai jugak yang jeles. kan? kan?

kengkadang bila ada blog dotcom ni kita akan rasa “oh grand! mestilah kena buat post yang mencakar langit ke tujuh” tapi semua tu sampah je. buat apa kalau buat post bak mencakar langit ke tujuh tapi readers datang tak sampai tujuh orang pun. Hampeh! eh sampah?? oh terkena batang hidung sendiri.. hahaha

SUKA

Ermm saya pun dah tatau apa yang buat korang suka saya suatu masa dulu masa kat blogspot tu. Nak suruh korang suka saya pun tak boleh gak. Perasaan mana boleh dipaksa-paksa.

erm korang mungkin tak kenal saya. takpe lepas ni saya buat entry pasal full life saya. dan mungkin orang belum suka saya kerana saya tak pernah ke gathering-gathering yang bercambah bak cendawan lepas hujan. Ye la. Time tu saya stay kat Perlis. Now saya kat Melaka. Event-event tu semua lak kat KL je. ermm what can I do. I’m just a student. Kalau I kaya dan ada keta, dah lama I merantau satu Malaysia cari korang sampai ke lobang caceng. boleh?

SPAM

Ya! Spam me!!! tapi korang janganlah spam bukan-bukan. Kasi lah komen berjuta-juta-juta ke. Tak pun korang share link korang kat fan page Fitrihadi.com. Saya tak marah ok. Gi ar spam banyak-banyak kat situ. Pastu kalau rasa nak share link entry korang kat twitter tu, letak je ‘@fitrihadidotcom‘ dalam tweet korang tu. Biar my twitter friends pun dapat baca sama. Ok? saya nak tolong korang spread your entry. tanak takpe.


tapi please! please! please! kamu jangan nakal..


eh aphal mamat ni nyanyi kat sini plak. dah cukup-cukup. nanti aku belanja ko mcd ek. haha dulu dengan Adam AF pun kat Mcd gak.lol

gambar fitrihadi adam af makan mcdonald
Ramai kata ni gambar tipu. huh ini betul2 hokay…manada superimpose pun..adehhh


eh lari topik jap. tapi kalau nak share link tu, please lah sangat-sangat.. please lah jangan share your business matter. I really hate that because business online tu agak kureng skit bagi saya. Pernah cuba tapi fail je memanjang…

Kesimpulannya.. SPAM ME!!!! (only for blogger, not salesman) and I won’t sue you. ok?

P/s: ahad adalah hari chillax-chillax di shopping complex atau di rumah??
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Thanks Facebook! I Got My Gambar Masa Darjah Dua. Cute hahaha

Comments

  1. kyuubi says:

    bro, kita sama. tapi ko tetap sifu aku.. hihi. mungkin kena story pasal student life yg best kot bro.. :)
    aku pun tak pernah g gathering. bayangkan wa duduk sabah. haha. buat masa ni je kat shah alam sbb study.. huhu

    1. FITRIHADI says:

      student life aku bosan skit ar.. gi kelas, balik, gi kelas, balik..heh tu je la tiap2 hari..

      1. kyuubi says:

        ahaha.. apa kata ko emo skit dgn lecture yg boring tu.. haha

        1. FITRIHADI says:

          ermm kang abis aku dapat markah rendah hehehe

  2. RedBoys says:

    ermm.. spam erk? nanti aku spam bnyk2.. jgn saman aku udah ler yob.. haha.. jom gi shopping complex.. aku beli kau bayar yer.. boleh ker gitu? hentam sajalah labu..

    1. FITRIHADI says:

      sila spam dengan berhemah ye..haha

      kalau aku bayar tanak ar.. kalau bini takpe gak nak tolong bayarkan hehe boleh?

  3. rina says:

    semalam dah penat merayau, hari ni duk uma plak ngadap blog..huhuuuu..oh ada twitter eh, nak follow nak follow…heheheh..

    1. FITRIHADI says:

      ye follow ar.. amat dialu-alukan hehe

  4. wanie-san says:

    ni entry sedih ke apa?
    perlu menangis?hehe juz joke..
    btw, tulis blog mesti dari hati..tu prinsip sy.

    1. FITRIHADI says:

      ya memang kena tulis dari hati..biar ar orang nak suka ke tak..

  5. yanamib says:

    wah meluahkan perasaan? hehe~

    hari ahad duk rmh je..tgk melodi..huhu~

    1. FITRIHADI says:

      boleh dikira meluahkan perasaan ar jugak hehe

      a’ah kengkadang hari ahad agak panas ar..better dok rumah je

  6. ReD says:

    heheheh…sesi luahan perasaan..:D

    ok..nk g letak semua link n3 dr awl blogging smpai la ni..hahaha:P

    1. FITRIHADI says:

      wahhh pantang dengar spam je terus nak letak smua link..hehe takpe..letak ar link yang best2..ok je

  7. Ha.,jangan cakap sebarang cakap bro..
    Spammer nampak terkinja-kinja dia suke..haha
    Aku nak jadi first spammer…hi

    1. FITRIHADI says:

      haha nak spam bleh, tapi spam ar benda yang best2..boleh?

    1. FITRIHADI says:

      wah inilah spam pertama fitrihadi.com haha

      1. phreak-id says:

        ops sori.. salahkan tmnut.. ter’lag plak.. kehkehkeh..

        bro.. melaka kat mana? kita boleh buat komuniti blogger melaka la nanti..

  8. syu90 says:

    haha…
    meluahkn perasaan~

    1. FITRIHADI says:

      ye thanks sudi baca :)

  9. Ayie says:

    wahahaha… entri luahan perasaan

    1. FITRIHADI says:

      haha sekali sekala..dah lama tak luah perasaan ni

  10. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Hadi, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: ye orang dah malas nak baca blog aku. kan? http://bit.ly/ahXwwA […]

  11. yusra says:

    hari ahad- round2 besame family jitra-aloq staq-yan-tg dawai-sp..

    tenang2 besstsss

    1. FITRIHADI says:

      perghh jauh berjalan tu..syok arr

  12. Mohd Hafiz says:

    bile lg aku nak ade makwe nih…asyik single mingle je… haiz… hahahaha…
    p/s: sesape berminat leh contact i wokeyh?? :-)

    1. FITRIHADI says:

      wah.. gi ar tegur mana2 girl..mesti diorang layan punya..kalau tak layan blah je.. hehe

  13. Anne Boleyn says:

    :)

    blogging ni kejap kita atas kejap kita kat bawah. yang penting jangan give up.

    btw, sy tak popular pon.. ;)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah yang penting kena trus berusaha..teringat kata-kata donald trumph

      “buat apa yang kita suka dengan bersungguh-sungguh, dan buat dengan bersungguh-sungguh apa yang kita suka.”

  14. FITRIHADI says:

    ok saya salah..saya mintak maaf.. let’s bygone be bygone.. ada apa-apa saya boleh buat untuk betulkan kesalahan tu? saya nak chill je..please.. no war here!

  15. zhoprenia says:

    ahad adalah hari utk pergi update brg² baru kat shopping complex.

    1. FITRIHADI says:

      pompuan memang nombor satu kan kalau shoping ni haha dari pagi sampai malam tak penat-penat..uiii

  16. zik says:

    plez2.. kamu jangan nakal… tak boleh blah…

    1. FITRIHADI says:

      haha okay pe mamat tu nyanyi..ramai dok bersiul lagu tu..tu yang melekat kat entry ni :p

  17. […] Baik aku komen atau lebih tepat lagi mengorat untuk kepastian…” hahaha Contoh entri: (Celoteh) Again! Ini adalah blog personal. 5. Gi ambik majalah, *newspaper atau mana-mana pamphlet info yang ada kat mana-mana klinik atau […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK