Sep 282010
 

Salam,



Saya ingin memohon maaf bagi yang sudah meletakkan link entry saya tentang video perkahwinan Nur Nadia SM Nasimudin dalam blog korang. Saya terpaksa membuang entry video tersebut kerana ianya melanggar privacy policy yang diminta oleh keluarga Nur Nadia dan suaminya.

Pada petang tadi saya menerima satu e-mail dari admin Manggis.tv menyatakan bahawa client diorang a.k.a Nur Nadia SM Nasimudin berhak menahan penerbitan video tersebut ke atas mana-mana blog atau website. Jadi saya merangkap admin Fitrihadi.com dengan terbuka hatinya membuang entry tersebut bagi menghormati permintaan keluarga Nur Nadia SM Nasimudin.

Segala kesulitan dan salah faham amat dikesali.

Terima Kasih Manggis.tv atas teguran tersebut.

Sebarang aduan atau cadangan ke fitrihadidotcom[at]gmail[dot]com amat kami alu-alukan.
(Visited 15 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Mati Kutu dah… Korang Tolong Tulis Satu Entry Untuk Saya Boleh?

Comments

  1. zik says:

    ish yeke…..takut lah pulak … takpe dah settle..

    1. FITRIHADI says:

      takde pe la..diorang tegur tu terima je.. manggis.tv cuma nak hormati permintaan client dia.. aku pn dah reply email manggis tu..dah settle pn

  2. serol says:

    tak sempat aku nak tgk..aisey.

    1. FITRIHADI says:

      still ada lagi kot kat youtube.. search ar sampai jumpa

  3. MASA says:

    dah la saya tak kenal dia, tak dpt tengok video pulak..lagila tak terkenal..

    1. FITRIHADI says:

      dia anak kepada pengasas Naza.. dan dia kaya..sbb tu perkahwinannya mewah je..

  4. hurmm… dlm act pun kate x bleh siarkan gambar @ rakaman tanpa persetujuan @ kebenaran tuan empunya gambar @ rakaman….

    if kite siarkan juga, tuan punye gambar @ rakaman bleh amik tindakan undang2 kat kite…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah takpe la.. benda dah jadi

  5. Dauspozi says:

    Hmm… Mujur email teguran bukan email saman… hihi

    1. FITRIHADI says:

      haha tu ar pasal..syukur ar tak kena saman..kalu tak famous satu malaysia…hehehe

  6. lydzar says:

    nampaknya saya pon kena buang jugak la entry pasal nadia ni..takut gak ni kena saman hehe

    1. FITRIHADI says:

      a’ah elok buang ar kalu gitu…

  7. sabree hussin says:

    apa kandungan dalam video tu, macam ada sumting je.

    1. FITRIHADI says:

      takde apa2 just video perkahwinan yang grand dan mewah je..tapi segala hasil kerja video tu memang superb… saya sbg student multimedia memang respek habis


LIKE KAMI DI FACEBOOK