Sep 192010
 

Salam,

Semenjak wujudnya facebook ni mesti dah macam-macam benda best korang hadapi kan. Dari kenal sedara sendiri sampailah jumpa pasangan hidup korang.. tak gitu? hehe Saya pun tak terkecuali menikmati faedah facebook ni. Recently, saya jumpa kawan lama saya masa sekolah. Jumpa on facebook lah..bukan face to face.. haha face juga kan :p

so then adalah dia letak gambar kelas masa darjah dua. Dan baru perasan ada seorang budak skema yang comel dalam tu haha


Klik untuk teropong.


Perghh dengan rambut belah tepi,pastu jatuh ke depan, macam tak caya je tu saya.. kalu boleh putar balik masa ni, saya nak jadi budak nakal dan tak skema haha dan seriusly, masa tu nerd sangat ar.. pompuan pun tak pandang… tapi masa kecik2 dulu ada perasaan suka suka ke? rasanya belum kenal lagi kot…

berbalik pada facebook.. korang rasa ada kebaikan ke facebook ciptaan Mark Zuckerberg ni? Adakah ianya melalaikan ataupun menambah nilai hidup kita?? Ada siapa-siapa nak komen?

Yang nerd,
fitrihadi
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Keputusan Kemasukan Pengajian Ijazah Dah Keluar. Saya Dapat…

Comments

  1. kyuubi says:

    entahlah, susah nak ckp. bnyk org x suka sbb si mark tu yahudi..

    by the way, hensem lak ko masa kecik2.. mcm style pelakon korea.. haha

    1. FITRIHADI says:

      facebook ni ada kebaikan dan keburukannaya..macam dadah ar..

      eh manada..skema je dulu2 ni hehe

  2. awaniz says:

    kalo ade gambar aku time darjah dua.. rasanya tak kenal kot.. dah banyak sangat berubah…

    1. FITRIHADI says:

      haha ye ar…zaman kanak2 dengan dewasa memang jauh beza..dulu serabai ja..sekarang dah segak semuanya hehehe

  3. Anip says:

    bergantung kpd pengguna…kalau dia gune utk kebaikan..xpe..byk kelebihan aku rse..hmm..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah facebook ni kalau dilihat dari sudut positif memang banyak gunanya.. nak buat untung memang senang..nak eratkan keluarga pun senang…takde ar terasa jauhnya..

      masalahnya bila dah ada unsur negatif ni ar.. adoiii

  4. ItuNiza says:

    Terbeik!! Hahaa.. x sangka, darjah dua.. Sapa la yang simpan ek gambar tu..

    1. FITRIHADI says:

      ntah dah gi mana ntah gambar ni..ini pun kawan upload kan hehe

  5. SESTER says:

    woit, ko ni budak Serdang eh

    1. FITRIHADI says:

      eh serdang?? maksud ko? aku ex-upm.. napa? hihi…


LIKE KAMI DI FACEBOOK