Sep 112010
 

Salam,

Masih lagi dalam bulan baik bulan syawal bulan untuk kita bergembira dan beramah mesra. Walaupun dah buat entry ucap raya, tapi saya nak ulang lagi khas untuk korang; Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maaf kalau ada salah dan silap selama ni.

Tak terkecuali jugak istimewa buat Lisa Surihani. Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maaf tak dapat pergi rumah sebab… awak tak ajak pun. hehehe jangan marah arr :p



Entry ni actually nak kongsi dengan korang tentang iklan terbaru Lisa Surihani yang cantik bangat ni. Yang terbaru ni Lisa muncul sekali lagi dalam iklan LipIce Sheer Color. Untuk versi 2010, Lisa tampil lebih mantap, anggun dan arghhh comel gilerrr!!!! Tak caya tengok ar iklan ni dan jangan lupa tonton video ‘The making of’ nya kat bawah sekali.

.
Iklan LipIce Sheer Color 2010 – Lisa Surihani


Amacam? Cun tak? huhu of course lah cun. Hah kalau korang suka, jom ramai-ramai LIKE page LIPICE MALAYSIA ni. dan jangan lupa join contest yang tengah berlangsung tu. Hadiahnya iPhone beb!!!! Tarikh tamat contest tu adalah pada 30 September 2010. Jadi apa lagi? Join jangan tak join!!



Sekarang kita layan video ‘The making of’ lak.. video ni lagi cun, lagi comel, dan lagi cweet. hehe enjoy!

.
The Making Of TVC Lipice Sheer Color 2010


Hah… korang tunggu pe lagi? jom dapatkan LipIce Sheer Color ni sebab cuaca negara kita semakin hari semakin panas. Elok pakai LipIce Sheer Color ni untuk elakkan bibir dari merekah atau kering.

Lelaki nak pakai pun apa salahnya. Bukan orang tau pun. Takdenya nak keluar perkataan kat bibir tu ‘Saya pakai LipIce Sheer Color’. hehe gi ar beli. Ramai blogger cun yang dah pakai benda magic ni macam Cik Sepet88 dan Cik IZ. Okay? See you then.



P/s: sorry kalau ayat gedix skit.. pantang tengok Lisa Surihani hahaha
(Visited 30 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Rahsia artis cantik dan bertenaga dengan shaklee

Comments

  1. kyuubi says:

    mmg cun la dia ni… hehe

    1. FITRIHADI says:

      cun, comel, semua dia ar haha

  2. penyubiru says:

    cun jugak lip ice ni.hihi

    1. FITRIHADI says:

      lip ice je cun?? lisa tak cun?? hehehe

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Hadi and Fitri Hadi, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Adoii Tergoda Sungguh Dengan Bibir Lisa Surihani Ni.. http://bit.ly/aHvAXG […]

  4. pakai lip ice nie … untuk elakkan bibir kering…..

    1. FITRIHADI says:

      yup betul ni..laki pakai pun apa salahnya.. :)

  5. kisahsensasi says:

    sesungguhnya…. lisa surihani adalah kesukaan ramai skang nie…. huhuhu

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu.. saham tengah tinggi woo gadis ni..hehehe

  6. syidashukor says:

    fit ! haha mengada ngada ! sempat lagi nak buat entry pasal lisa eh hihi

    1. FITRIHADI says:

      saja suka-suka..kengkadang wanita ni dapat bagi semangat sikit untuk teruskan hidup haha

  7. Propito.com says:

    hehe, dia memang lawa pun ^__^

    1. FITRIHADI says:

      of course.. bertuah siapa jadi suami dia..dah ar bijak sebab ada ijazah undang2..matang lak tu.. pastu cun gila lak tu.. wooo memang bertuah sungguh :p


LIKE KAMI DI FACEBOOK