Sep 152010
 

Perasan tak Nuffnang ada siarkan iklan vote dari Munchy’s tu. Actually saya tertarik dengan salah satu video peserta contest munchy tu. Korang cek jap, siapa girl dalam iklan bawah ni??? Rasa macam blogger..



Kalau tak silap ini blogger Macham Iz Punye… Betul ke??

Yang tak malu bertanya, dan tak sesat jalan,
– fitrihadi –
(Visited 52 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Sesi Kutuk-Mengutuk! Boleh Tak, Blogger-Blogger Perlis?

Comments

  1. kyuubi says:

    x kenal pun..

    1. FITRIHADI says:

      ler tak kenal ke?? takpe ni aku perkenalkan ar..lepas ni rajin2 lah terjah blog dia hehe

      1. kyuubi says:

        haha dah kenal.. siap terjah blog dia lg.. hehe :)

    1. FITRIHADI says:

      ramai jawab ye.. betul ar tu..kan :)

  2. Liyana Lunia says:

    ini kawan baik hanis zalikha ni, macham iz punye hihi, url dia tak silap sayasayangiz.blogspot.com, saya suka baca belog diaaaa sempoi :DD

    1. syahrilhafiz says:

      oooo..
      patut kenal kan kat kita orang..keke

      1. FITRIHADI says:

        wah gatal nampak hehhe

        1. syahrilhafiz says:

          oit3..
          jangan kacau line..
          tengah adjust ni..
          hahaha

  3. Sudah gaharu cendana pula, … (samb sendiri)
    Haha..

    1. FITRIHADI says:

      sudah gaharu cendana pula,
      dah tak tahu, tu yang tanya…

      hehehe

  4. Haah dia blogger, Izdiyani. Dia satu kampus dengan aku. (:

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke??kirim salam blogwalking kat dia ek hehe

  5. Anip says:

    cun2..sape kah…hahah..masuk dlm iklan..

    1. FITRIHADI says:

      memang cun..gi ar terjah blog dia hehe

  6. Salam,
    yup, tu tuan belog untuk Macham Iz punya.. blog yang penuh dengan tips or tutorial pasal mekap.. cool! =D

    yours
    SH

    1. FITRIHADI says:

      oh thanks..memang dah confirm Iz punye ar tu hehe

    1. FITRIHADI says:

      iklan ni dah tamat kot..tak sempat nk vote adoii

  7. penyubiru says:

    lepas ni mungkin kenal sebab ko dah kenalkan. :D

    1. FITRIHADI says:

      haha ye la.. dengar kata Iz ni baru masuk Kosmo..makin famos ar dia..

  8. Lia3003 says:

    rasanya betul lah dia.. hm kan dia masuk paper kosmo dalam 2 3 hari lepas…popular lah dia sekang

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? tak tahu pun.. adoii rugi tak beli kosmo hari tu..

  9. syidashukor says:

    hihi ini Iz . apa lagi , vote lah fit :P

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke?? dah habis dah iklan tu..tatau nak vote camna

  10. kelhome says:

    x tau pulak sape.

  11. teddyuna says:

    waaaaaa cunnyer…


LIKE KAMI DI FACEBOOK