Sep 062010
 

Salam,

Jadi, mesti korang tertunggu-tunggu senarai penuh peserta contest Duit Raya Fitrihadi.com ni. Penting senarai ni sebab nak cek korang join ke tak.. kang ada yang tertinggal, jadi tak adil plak. So better confirmkan nama korang ada dalam list ni. okay?



Kalau ada yang tertinggal, please bagitau as soon as possible. Result mungkin akan keluar sehari dua lagi. Bawah ni adalah senarai penuh kesemua peserta, cek betul-betul penyertaan korang ye:

1. Hidayah_Murni

2. Arek

3. Naem

4. Linaaln

5. Azuan

6. Nur Sakinna

7. Red Ribbon Boutique & Blog

8. Hafizah Ismail

9. Yatre

10. Ayeen

11. Nad @ Mama Zakwan

12. Mama Zharfan

13. Aleeya

14. Nor Atikah bt Norbaki

15. flizzy86

16. Lina

17. Nik Nursyamimi

18. Balqis

19. Ibu Emir

20. Dauspozi

21. Cahaya Cinta Ilahi

22. Along

23. Nur Irwani

24. Hadi

25. Sall

26. Hani

27. Pinkylucia

28. Aisple_aislez

28 peserta kesemuanya. So far, inilah contest yang paling mendapat sambutan di Fitrihadi.com. Thanks sangat-sangat kepada semua blogger yang menyertai. Korang memang cool habis. Lepas ni korang tunggulah keputusan pemenangnya. Harap bersabar lah ye.

Akhir kata, nikmatilah minggu terakhir Ramadhan ni dengan sebaik-baiknya. Cari keberkatan dan rahmat dari-Nya. Salam puasa dari saya. Wassalam…

Yang suka makan kek batik,
– fitrihadi –
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Siapa Suka Karaoke Boleh Join Contest Blogger Idol ni.. Yeah!!!

Comments

  1. fahmi ibrahim says:

    hukhuk… tak sempat nak join….busy!

  2. cikgufarha says:

    wah ramai gak yg join…sy tak join sbb tak reti hekhek

    tp member sy de join tuh…kalau die memang leh tumpang sekaki hahha

    membe sy yg no 27..pinky lucia hehe

  3. hans kacak says:

    wah
    ramai jer join tu bro
    semalam kata sikit
    hohoho

    P/S : Tips – Tips Bagaimana Nak Mendapatkan Duit Raya Yang Banyak

  4. Aleeya says:

    yeayyy ade pun nama akak..arap2 ade luck hehhe
    samat ari raya yea..

  5. nur.sa says:

    28 orang? pergh.. ada chance ke idak mau menang duit raya ni..hehee..

    takpa2.. kami tunggu result tu..

  6. ann says:

    erm xssempt nk join…mklumlah xreti bab graphic ni..nk wat tu, kene blaja dulu…kene de masa lak

    slmt hari raya :)

  7. ReD says:

    kek batik sedap!!haha

    Review Filem : Grown Ups

    Berpindah Dari Blogger Ke WordPress

  8. Hadi says:

    fuhh ! nama ada dalam list ! canteek !

  9. sall says:

    ok nama sall ada. Tq3…

  10. Ayeen says:

    suke kek batik gak..ngeeee


LIKE KAMI DI FACEBOOK