Sep 132010
 

Ye sekarang aku dah kaya hehe korang tengok ar banner ADUN Lompat Changkat Jering ni..Adoii apa motif dia buat banner camtu.. Actually gambar ni dah lama..tahun 2009.. baru jumpa sekarang.. adoi ketinggalan zamannya saya ni..adesss



Siapa ADUN Changkat Jering sekarang ni?? Still orang yang sama ke??

P/s: Terkilan dengan pemergian pengasas Nouvelles Visage dan kisah kematiannya..
(Visited 20 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video Kartun) Masuk Dalam Transformers Kena Penyet! Hahaha…

Comments

  1. Anip says:

    bole plak wat banner cmni..hahha..juga..takziah kpd kluarga mangsa..hmm

    1. FITRIHADI says:

      bro try buat..mesti famous nanti masuk tenet kuar tv.. haha

  2. kyuubi says:

    haha.. lucu punya banner.. aku pernah jumpa bannner mcm ni kat gerai mkn, kalau sedap bagi tau kawan, kalau tak sedap bagitau saya.. :D

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ada gak dengar org guna tagline tu untuk makan.. hehe bro buat ar banner camtu ..pastu tulis url blog..sah2 popular satu malaysia hehe

  3. hans kacak says:

    banner tu dia buat ka atau orang kenakan dia?
    hahahah
    gelak aku tgok

    1. FITRIHADI says:

      tatau ar camna cerita sebenarnya..tapi memang kelakar gak tengok hehehe gembira benau bila dah kaya..

  4. ken says:

    haha.. macam itu pun mau buat banner? lol

    1. FITRIHADI says:

      dia rajin kot..dah banyak duit hehe

  5. gambor ti,orang tu dah riak tu,nanti dier,aku hantor toyol belaan ku,rompak umah dier

    1. FITRIHADI says:

      haha ye la tu.. banyak ke bela toyol??

  6. kelhome says:

    konfem banner orang nak kenakan dia tu..parti yg bertentangan mmg suka nak jatuh menjatuhkan pihak lawan

    1. FITRIHADI says:

      ntah no komen hehehe

  7. intanberlian says:

    huhu takpe. aku pon baru je tgk..haha.

  8. awaniz says:

    banner ni bersempena dengan kes rasuah dan kes lompat parti dia. Sekarang dia masih lagi ADUN berkenaan tapi atas nama parti berbeza.

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke?? thanks for the info :)

  9. Ali ridha says:

    Changkat Jering kt mana ni.
    maksud aku Negeri apa.Perak ke
    Pulau Pinang ke.

  10. pilotHans says:

    tak boleh blah iklan tue…..tp mmg bukan dia wat……tp terkene laa batang idung sape2 yg terasa tue..org kate , sapa makan duit haram dia yg terasa sakit perutnyer :p lol


LIKE KAMI DI FACEBOOK