Sep 262010
 

Korang rasa praktikal lagi ke nak guna mesin taip bawak masuk dalam kuliah?? sekarang ni ramai yang usung laptop masuk kuliah sebab nak salin atau tengok nota.. tapi mamat ni selamba je taip nota dalam kelas. last-last…



Ni pesan saya yang dah jadi pelajar universiti selama 3 tahun lebih – kawanlah dengan kawan korang yang nerd sebab suatu hari nanti dia lah yang akan jadi ketua projek korang. hahaha tak gitu?

Yang guna notepad je,
– fitrihadi –
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Bila Music Leader Takde... Jangan Risau! Kami Ada Penyelesaiannya!

Comments

  1. Anarm says:

    hahaha.. sempoi mamat nih..

    1. FITRIHADI says:

      haha sukati dia je bawak mesin taip..

  2. Ayie says:

    Yup betul.. kawan dengan seorang yang nerd bukan bermakna kita akan jadi nerd jugak.. Hohoho. Tapi kita mampu menyedut ilmu-ilmu mereka. Hohoho..

    Aku kalau bawak lappy dalam kelas, bukan wat kerja untk subject tu.. tapi online blog, forum dan main game.. hahahah.. sgt naked aku :D

    1. FITRIHADI says:

      haha betul tu..budak kelas aku gitu gak..buka fb je.. adoii aku online guna hp je..malas nak angkut laptop gi kelas.. :p

  3. zik says:

    wahh gila old school ….susah nak cari orang macam nie…

    1. FITRIHADI says:

      susah nk jumpa student guna mesin taip skg ni..hehehe

  4. gila sempoi..tp mcm menyusahkan aje…

    1. FITRIHADI says:

      susah bro…mesin tu bukan macam ringan cam kapas. berat wooo hehhe

  5. sabree hussin says:

    budak nerd je la yang rajin, haha memang boleh pakai la

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu..tapi ada gak nerd yang takleh pakai.. lembap je kengkadang hehehe

  6. kelhome says:

    aduyai… tak patut dah pakai mesin taip. kot ye pun.. jgn smpi tertinggal jauh..

    1. FITRIHADI says:

      haha dia datang dari kampung kot.. tu pasal ada mesin taip je :p

  7. Ali ridha says:

    mamat ni.nk pakai mesin taip.klu kt
    umah la.ini kuliah mana blh.kan dah kena
    halau.

    guna mesin taip xde ”Backspace” tersilap
    ejaan.rugi kertas.


LIKE KAMI DI FACEBOOK