Sep 222010
 

Sebagai menyokong rakan blogger, ini adalah entry untuk Contest Mencari Lembu Cisdel.com Yang Hilang… Thanks!

Ingat tak bagaimana Lembu cisdel menghilang? Dengar khabar dari tuan punya Lembu Cisdel tu, dia merajuk sebab ada orang ugut nak jadikan dia rendang sempena hari raya yang dah lepas. Tapi korang tau tak Lembu Cisdel tu ada kat mana? Korang tau tak kisah sebenarnya di sebalik realiti konspirasi unfiltered madness ni? (cam kenal je tagline tu) hehe dan korang tau kat mana tempat persembunyian Lembu Cisdel sekarang ni?

Jom ikuti pengembaraan Lembu Cisdel dalam usaha menyelamatkan dirinya dari penyembelih durjana tersebut!




















Nak dijadikan cerita, kat sini lah Lembu Cisdel bersembunyi buat masa ni dari penyembelih durjana tu… di dalam kapal angkasa The Mat Terik!



T A M A T

(Visited 27 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Mini Contest) Apsal Dengan Kambing Ni? | Ada Voucher KFC Untuk Korang!

Comments

  1. topo says:

    entry ni xde link pada post contest tu.. sila edit sikit ye.. tq :D

  2. syidashukor says:

    fitri dan dark vader nya haha

    1. FITRIHADI says:

      hahah dark vader memang dah sebati dengan saya.. :p

  3. serol says:

    haha..semart gak ko buat ni.. cane dpt screenshot semua2 tu? :D

    1. FITRIHADI says:

      guna VLC player ar..boleh je nak snapshot hehe

  4. he…23x

    bro layan gelak je… awat nmpk cam comey je lembu tue kan

    1. FITRIHADI says:

      thanks bro..menjadi gak kekelakaran aku..lembu cisdel tu memang comel ar hehe

  5. Hazzy says:

    terbaik dari ladang

  6. Sumijelly says:

    Pandai nya mecipta kartun begini….
    kelakar dowh…hahahahaha

    semoga berjaya….

    1. FITRIHADI says:

      hehehe boleh lah setakat kartun mengarut ni..thanks sebab suka :)

  7. klcitizen says:

    memang buat saya tergelak…. bila tengok keanu reeve tu (walau samar2 je gambarnya)… hati bergetar semula

    memang minat habih kat citer matrix ni

    1. FITRIHADI says:

      haha cita the matrix ni memang best..filem canggih zaman dolu2..

  8. phreak_id says:

    hahahaha.. memang cara la cerita neh…

  9. ReD says:

    wakakkakak.gelak guling2 ok.. adoiii…ada je dia ni nak buat citer pasal lembu…heheh

    1. FITRIHADI says:

      hehehe gelak guling2 takpe..jangan gelak sampai pecah perut dah ar..

  10. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Hadi, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Lembu Cisdel Sedang Melarikan Diri Dari Penyembelih Durjana! http://ozbloggers.com/read/3262 […]

  11. yup menjadi tue… comey ape kan he…23x

  12. Meow says:

    haha…kelakar betul

  13. Ayeem Ayam says:

    congrats no2. ;)

  14. shark says:

    hahha
    mmg berbakat
    congrat dpt nom 2

  15. […] moto Ducati..perghh aku pun ambik la scene tu jadi story lembu ni bersembunyi.. haha ni hah entry Lembu cisdel.com dalam the matrix tu.. terjah ar… okay aku dah tak menang contest dari Nuffnang. Maybe sebab persaingan dah […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK