Sep 302010
 

Ingat tak post pertama pasal iPhone tu? Ada sebab-sebabnya kenapa iNak iPhone 4 ni sangat-sangat. Dan salah satu sebabnya adalah kerana…



Ye memang iSuka sangat dengan plan yang Digi sediakan tu. Sesuai untuk iSebagai seorang student yang masih belajar lagi (Eh student memang belajar kan hehehe). Now iNak terang sikit kenapa iDiGi Postpaid Plans ni boleh menambah iPunya nilai hidup. Dalam erti kata lain, iBoleh mengeratkan tali silaturrahim sambil berjimat serta bergaya. Selain tu yang bestnya, ilmu sentiasa berada dihujung iPunya jari hehehe iLoike!



Sebagai seorang student, iSentiasa perlukan ilmu. Jadi iPerlukan Internet. Tapi iJuga perlu berjimat. Oh macam mana ni? Korang tak kesian ke tengok iDalam kesusahan ni? hehe takpe. iOkay je. Sebab bila iLanggan iDiGi Postpaid Plans ni, dengan automatiknya iAkan dapat internet tanpa had!!!! perghhh iSuka habislah Digi ni :D



Tapi yang buat iLagi sayang dengan digi ni adalah dia punya ansuran untuk iDiGi Postpaid Plans sangatlah flexible. iSebagai student tentulah tak teragak-agak lagi untuk langgan pakej iPhone ni. Apa yang iNak pesan adalah, “Jangan biarkan hidup korang diselubungi bil-bil tersembunyi!”.



Macam yang iMention dari awal lagi, iCan say, bukan saja orang kampung, penoreh getah pun mampu memiliki iPhone ni. Betul tak pakcik-pakcik dan makcik-makcik? hehehe

Untuk lebih info yang jelas sila lawat page iDiGi Postpaid Plans ni! Kenapa iChoose Digi? Sebab Digi – Always The Smarter Choice! Selamat ber-iPhone!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  4 Responses to “DiGi iPhone 4 Real”

  1.  

    wahhh mesti menang ni..selamat dapat iphone ya fit! :)

  2.  

    haha…iLike your post…

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>