Sep 282010
 

Hi, kembali lagi dengan artikel iPhone 4. Kali ni iNak kongsi dengan korang satu aplikasi iPhone 4 yang cool! Bagi sesiapa yang kaki gossip mahupun kaki kepoh mesti minat habis dengan aplikasi ni. Nak tau apa aplikasi tu? Jom iNak cerita sikit dengan bantuan maskot iYang kacak macam tuan dia ni. hehe




Fring ni kalau korang nak tau ianya adalah perisian rangkaian sosial yang paling menarik untuk dipasang dalam iPhone. Jangankan dengan makwe, dengan kawan-kawan, family, saudara malah kenalan di perantauan juga dapat dihubungkan dihujung iPunya jari ni.

Eh iTakde makwe lagi la.. hehehe korang jangan buat gosip lak…



iNi part yang paling iSuka ni. Dengan Fring ni iBoleh terus dihubungkan dengan semua aplikasi rangkaian sosial seperti Facebook, Twitter, Yahoo Messenger, Google Talk, MSN Messenger dan macam-macam lagilah! Eh jap, YM iAsyik berkokok je. Kita berehat jap.. jangan marah ek :)



Hi bertemu lagi di perenggan ke berapa ntah hehehe.. eh iAda bagitau tak pasal PERCUMA tu. Bukan apa, iNak bagitau korang yang perisian Fring ni iDownload PERCUMA je. Tak payah bayar 016 sen pun. Bukan tu je. iGuna Fring ni pun PERCUMA gak sebab FRING ni iConnect guna Wi-fi. Takpun iGuna VoIP je. Anytime iOnline. Mana korang ni? Tak online pun. ermmm… bosannya…



Ish korang ni. iTerangkan pun korang tak faham ke? iRasa baik iBagi korang tonton video ni mungkin lebih faham kot. Ok? Enjoy!



Harap korang faham lah. ok see you next time! kalau bosan tu bagi tahu lah. Nanti iPhone 4 u. Ok? Jumpa lagi di artikel iPhone seterusnya. Tunggu iTau. See you when iSee you!
(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Giveaway) Top-up Raya RM10 x 10 Pemenang

Comments

  1. acaPAWN7 says:

    Handphone Nokia pun boleh install Fring ni, tak perlu beli iPhone :P

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke? ok gak tu heh


LIKE KAMI DI FACEBOOK