Sep 302010
 

Wah sedar tak sedar dah sampai episod terakhir pulak sesi artikel bersama Digi iPhone ni. Ermmm disebabkan iPunya otak tengah serabut, jadi iTak dapat tulis panjang-panjang. Ye la. iKat universiti ni sibuk skit. iBaru je habis buat exam pertengahan semester. Dan iAda banyak assignment. Kuiz dan test pun boleh tahan gak. Jadi iKena banyak study skit berbanding nganga depan komputer iYang canggih macam iPhone ni.

Jadi sekarang, apa yang iBoleh buat hanya kongsikan iPunya imaginasi dengan korang semua. iHarap korang suka lah. kalau korang suka, cakap ‘iSuka’ hehehe Thanks guys!




iMiss you, guys! See you soon!
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM

Comments

  1. kyuubi says:

    good luck fit. moga dpt iphone tu. :) kalau ko menang nak pinjam ek? ehehe

    1. FITRIHADI says:

      thanks…pinjam??? errrr….

  2. Azuan says:

    Wah.. mantaplah bro.. sempoi jer pic.. ada chance ni..

    1. FITRIHADI says:

      heh saja nak cuba-cuba..thanks :)

      1. Azuan says:

        Hehe.. samalah kita.. suka-suka join.. Ur wlcm..


LIKE KAMI DI FACEBOOK