Sep 132010
 

[ Cerita dan kartun yang di paparkan tidak ada kena mengena dengan yang masih hidup ataupun yang telah mati. Jika ada, ianya hanyalah secara kebetulan. Yang baik datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari manusia, walaupun kedua-duanya adalah dari Allah itu sendiri. ]

Bila Demam Zack Zukhairi Melanda Malaysia…








P/s:

Sekadar gurauan buat sedara Zack Zukhairi. A big applause and appreciation for all your touching artworks. You deserve that!

Yang tak kacak, percayalah!
– fitrihadi –
(Visited 27 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Komik) Weh Aku Pun Nak Join Video Joegrimjow Gak!

Comments

  1. iss says:

    zack whooo? haha

    1. FITRIHADI says:

      cehh buat-buat tak kenal :p

      1. iss says:

        hahaha saje je :D

  2. Yiedpozi says:

    kat kampung aku, sumenya kenal bro Zack. Diorang kenal bro Zack ni melalui FB. Femesnya bro Zack neh. Aku suka baca blog dia… Best je… Sempoi…

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? wahh memang famos ar bro zack ni..

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Hadi and Afnie Roslan, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Bila Demam Zack Zukhairi Melanda Malaysia… http://ozbloggers.com/read/2526 […]

  4. joegrimjow says:

    dieorg lebih kenal aidilfitri dari fitri hadi. ekeke

    1. FITRIHADI says:

      tu la pasal..sedih giler ;(

  5. intanberlian says:

    lol.. lek la fit. blog ko dikenali mungkin bukan disebabkan kartun.huhu…. zack jiwenngggg… ko pon pe kata jadi jiwengggg.lol

    1. FITRIHADI says:

      wah nak jadi jiwang ke??? boleh-boleh..nanti nak try hahaha

  6. hans kacak says:

    hahahahhaa
    blog nih pun best haih

    yang kacak sangat,
    Hans

    1. FITRIHADI says:

      thanks hehehe

      ye ye bro memang kacak :p

  7. kyuubi says:

    wah gila fames ke dia? aku x kenal pon.. serius! huhu.. pertma kali aku dtg blog dia bila ada member fb tag gmbr dri blog dia tu..

    1. FITRIHADI says:

      dia famos ar..baru je dikenali sejak kartun dia tu muncul dalam dunia blogging ni..ramai yg suka kartun dia tu..

  8. monica says:

    hahahahaha..nice.. :)

  9. Anip says:

    aku pon suke blog dia menarik wooo..heheh..
    blog ni pon ape kurngnyer..hehe..

    1. FITRIHADI says:

      ye la..hehe thanks

  10. klcitizen says:

    masing2 ada keistimeaannya…
    kalau sama payah jugak

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu… blogging ni kena cari keunikan tersendiri baru betul..

  11. syahrilhafiz says:

    haha..
    ak touching beb..
    sedih3..
    sama la kita noh..
    suka dok kat blog orang blog sendiri tak terjaga…

    1. FITRIHADI says:

      eh touching ke?? rilex ar.. nanti ada ar rezeki tu…

  12. Sya Isya says:

    comey ler cartoon2 tu….selalu masuk blog ni berbanding blog zack. eh! mmg pernah masuk sana sekali je. mmg best blog dia. dan dia mmg fames.

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? oh terharunya hehe thanks :)

  13. aisumichan says:

    hehee.. chomey jugak ape katun2 nih :P


LIKE KAMI DI FACEBOOK