Sep 252010
 

[ Apekedehell entry ni jadi sticky post lak?? oh entry contest rupanya.. hah apa lagi?? tak fahem-fahem lagi.. tolong guling-guling skit blog ni sampai bawah untuk tengok entry terbaru.. ada pahem?? bagusss!!! ]

Eh, L untuk Liyana??

liyana mana?? liyana ini? liyana itu? liyana yang nyanyi tak pakai kasut tu.. bukan bukan bukan… ini liyana pink… apsal pink?? ye la..dah nama pun perempuan.. mesti lah minat pink..tak gitu?? kalau lelaki korang rasa sesuai ke buat blog pink?? aww tergoda I..

oh cukup lah dengan monolog pisang tu..ntah apa-apa je mengarut.. actually nak mencarut skit pasal blog Liyanaa.com ni.. Alah kalau nak puji pun buat apa.. mesti dah ramai yang tolong angkat bakul berisi si liyanaa ni.. meh den nak tolong hias bakul dia bagi lawa skit…biar lawa macam logo blog Fitrihadi.com ni tak gitu? hohohoh0 (gelak orang bangga)…

Fesli, den nak ghoyak kat mung ni si liyanaa.com, tolonglah letak favicon yang smart sikit mahupun smart siot macam Fitrihadi.com ni. Baru nampak kemachoan serta keangkatan bakul mung tu.. tak gitu? ini alih-alih logo oren ada urup B tu jugak le dia tempek.. adoii

Seken, den nak marah pasal page depan tu. Awat letak 2 entry ja..kalu buleh letak la dalam sedozen ke baru puas skit nak layan kepinkian cerita dalam blog mung ni.. buleh?? kalau boley kasi angguk mu punya kapala..hehehe

ted, den nak ngajo skit ni, yang linkwithin tu.. kan boleh sumbat lagi satu link.. mu tamboh laa lagi satu link entry tu bagi tubit 4 link entry..mu tau nak buek bagi tubit 4 link entry?? tak tahu tanyo den..den leh ajor nak dapekkan coding tu.. wokey???

yang ko-ompat lak, ni yang den tak puaih hati ni. Awat blog den a.k.a fitrihadi.com ni takdo dalam senarai blog list mung?? Mano aci.. den pun nak interframe gak dalam blog mung tu.. buek ponat den jo bino blog canggih manggis ni…tapi takdo yang nak sumbat dalam blog list.. sodih den.. huh

yang ko-limo, den tanak cakap banyok dah.. den rasa den dah cukup marah dah ni.. Awat den tengok contest ni untuk tino jo?? jate takdo ko?? ini dah diskriminasi jantino dah ni…den tak kiro..den nak join gok..arghhhh

mu marah ko?? maroh lah..den lagi marah ni… tapi den kalo marah den cool je.. tak macam orang tu, maroh jo update kat fesbuk, maroh jo gitau gewe…dok kuase den.. wekkk

LIHAT JUGA:  (Giveaway) Woman’s Wallet Jenama Polo Untuk Dimenangi!


P/s: jangan marah ar..nanti kena jual :p
(Visited 3 times, 1 visits today)

Comments

  1. Liyana Lunia says:

    huwahaha aku pelik apasal lah ada loghat nogori, kelate dan er ada lagi ke aku cam dua je T_T nasib baik jawa tak ada,

    okay entry terakhir. i likeeee, aku dh tekentut gelak tahu tak? KAH AH KAH tq ko sorg je jate yg join whaha :P

    1. FITRIHADI says:

      haha kita kan satu malaysia..kena cakap semua slang..tak gitu? hehehe

  2. waveX says:

    Bahayo den..blog den doh lo warna pink..hahahaha

    1. FITRIHADI says:

      eh hehehe den gurau jo tu.. jange marah ar.

  3. zik says:

    semoga menang contest tuh… hehe…

  4. Ezany-Kun says:

    konpem menang la gitu kalau ko sorg jer laki yg join.. haha..

    1. FITRIHADI says:

      eh tak tentu lagi… ramai lagi yang antar entry best2

  5. Ali ridha says:

    hidup lelaki xleh gagal.
    klu gagal.malu hoi.hehehe…

    Tahniah kepada yg menang………………

    1. FITRIHADI says:

      yup..kena survive betul2..jgn putus asa..

    1. FITRIHADI says:

      thanks :) hehehe

  6. Wzulhilmi says:

    LOL!! Lawak baca.. lagi2 point 3 dgn 5.. Hahaha.. Congrats sebab dh menang!! :)

    1. FITRIHADI says:

      heh kelakar ke? thanks for the wish!

  7. cEro says:

    pergh!!! dah menang tu…
    tahniah!!!

    1. FITRIHADI says:

      thanks.. rezeki lebih ni

  8. has says:

    wahhh..tahniah..tahniah..

    1. FITRIHADI says:

      thanks cik has :)

  9. cantik menarik tertarik kau memang the BOMB!!
    CONGRATZ!!!!!

  10. […] L untuk Liyana.. thanks cik akak liyanaa.com yang sudi pilih aku sebagai pemenang hehe ntah camna entry aku yang merapik pasal blog liyanaa ni dipilih sebagai entry pilihan untuk menang.. adeh haha lagipun aku rasa aku sorang je lelaki yang […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK