Sep 212010
 

Salam,

artikel ini hanya short update (live dari makmal komputer utem hahaha)

Setelah beberapa hari blog dan website malaysia tergangu dengan masalah malware ni, saya cuba siasat dan buat beberapa penyelesaian. Tapi penyelesaian yang saya kongsi beberapa hari lalu tu agak leceh dan mungkin tak berapa sesuai bagi korang yang ada bloglist yang besar.

dan baru tadi saya terbaca satu penyelesai terbaik dari artikel blog greenboc. Ini untuk pengguna BLOGSPOT je tau.. please check it here –> Penting: Panduan Membuang Malware Untuk Pengguna Blogspot!

Ok tu je! happy blogging!

(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Tutorial) Scroll Box Untuk Coding Banner Atau Apa Saja!

Comments

  1. Anip says:

    yhnx sbb sharing nk cube tgk…

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Eyriqazz and rinn azreen, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Cara Terbaru Buang Malware Attack Notification Tanpa Buang Blog List Untuk Pengguna Blogspot http://ozbloggers.com/read/3112 […]

  3. Cik Norfa says:

    ala..blogspot jer ke? huhu…
    tp so far wp aku tk kena camtu. alhamdulillah.

  4. fina fento says:

    wau. thanks. sangat membantu.

  5. kak ina kl says:

    terima kasih yer..tapi syg dah terbuanglah pulak bloglist akak

  6. […] Notification Turut Menyerang Kepada Blog Yang Tak Pasang Innity. ShareDigg Digg*UPDATE – Cara Terbaru Buang Malware Attack Notification Tanpa Buang Blog List Untuk Pengguna Blogspot Hanya short update.. Artikel ni untuk page yang ada blog list je…tau tak Malware Attack […]

  7. suliana says:

    tq kasi link :-)

  8. lina says:

    salam…dah lama x berblogging jd saya br tau pasal virus malware…camne nak tau klu virus ni dah serang blog kita…sbb bile saya nak view blog saya x bole view…adakah itu tandanya dah kene serang dgn virus malware ni…harap fitrihadi dapat membantu…segala jawapan fitri sila emelkan ke alamat ini yer… inazz03@yahoo.com…terima kasih sgt2


LIKE KAMI DI FACEBOOK