Sep 192010
 

Salam,

Hari ni saya baru sampai Melaka and I just read an article on datin ellis suryani blog mengatakan yang nadia a.k.a Toh Tuan Tanah sudah meninggal di Jepun.. sedikit terkejut… patutlah dah jarang update blog.. komen pun tak terjawab.. Innalillah…

Bila diterjah blog Toh Tuan Tanah ni, memang macam dah tutup. Mungkin dia macam dah tahu pemergiannya. Sedihkan? dan bila diterjah facebook beliau, dah ramai yang ucapkan salam takziah.



So dah confirm beliau takde.. satu kehilangan besar dalam dunia blogger ni…ermm saya kenal beliau semasa beliau buat blackberry contest. She is such a lovely blogger. Dan beliau amat mesra dengan rakan-rakan blogger yang lain.


Dalam kenangan…


Apapun sama-sama kita doakan semoga rohnya sentiasa dicucuri rahmat. Al-Fatihah…
(Visited 22 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Entry Perasan) 5 Blogger Dalam Blog Fitrihadi.com

Comments

  1. x-po says:

    aku betul2 tak sangka..sbb sblm ni dia selalu dtg blog aku..ptt la aku pelik, dh jarang dia dtg blog aku aritu..huhu

  2. mrs jamal says:

    alfatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat

  3. fina fento says:

    dia sakit. sedihnya..:( al-fatihah buat dia..

  4. serol says:

    aku pun baru tau. salam takziah buat keluarga dia.

  5. fiziesss says:

    apa sakitnya?..tlg simpati..salam persahabatan semua..

    1. FITRIHADI says:

      dengar kata orang dia sakit kanser serviks

  6. klcitizen says:

    muda lagi orangnya ya…

    semoga Allah menempatkan roh beliau bersama orang soleh

  7. alin says:

    Alfatihah..sakit ape?muda lagi…

    1. FITRIHADI says:

      dengar kata kanser serviks..

  8. syidashukor says:

    al fatihah buat arwah . ):

  9. Amir Izzat says:

    al-fatihah..aku tau semalam..ku sangka itu mimpi..rupanya kenyataan..hurm..

  10. Al-Fatihah.. semoga roh beliau dicucuri rahmat dari Allah.. aminn

    **kenal Arwah semasa buat contest tu jugak..

  11. Anip says:

    alfatihah kepada ttt

  12. Ali ridha says:

    aku tak kenal bloger
    toh tuan tanah.

    apa2 pun.Al-fatihah.


LIKE KAMI DI FACEBOOK