Aug 192010
 

adoiii

Tadi gi kedai barangan motor, angkat ar satu baju hujan ni. Sekali dah bayar lupa lak nak tengok saiz. Alih-alih saiz L. Mak aih.. Rasa cam gedabak je.

Patah balik gi kedai tu, tanya saiz M takde ke? Dia cakap takde. Adoiii memang gedabak ar baju tu. Labuh skit . Kang naik moto terbang lak.. Dah ar badan kecik je ni..


Sorry gambar buruk sebab guna kamera henfon ja.


Korang ada tak yang perlukan baju hujan sekarang ni? Saya beli tu jenama X-Dot. Kualiti macam GIVI gak. Ada reflector untuk safety. Dan sekali dengan seluar.

Harga sebenar RM88. Saya dapat diskaun jadi RM80 je. Jadi saya nak offer kat korang RM70 je. Ada siapa2 nak tak? Kalau area melaka ni meh la jumpa saya. Bleh bagi hand to hand je. Bayar on the spot. Baju hujan ni tak pernah kena hujan lagi. Baru beli hari ni ja. (19.8.2010)
. Kang naik moto terbang lak.. Dah ar badan kecik je ni..



Kalau ada siapa-siapa nak, tu antar ar message. Please help me!

Yang takut sejuk,
– fitrihadi –
(Visited 760 times, 2 visits today)
LIHAT JUGA:  (Promosi) Halal Cheese Powder - Borong 1kg Harga Murah

Comments

  1. Piston Pecah says:

    memang terbang lah baju tu nanti…betul2 gedebang

    1. FITRIHADI says:

      haha ye ar..kan jadi kelawar atas jalan lak :p

  2. luth textile says:

    baju hujan ni kalo elok la kan baik kecik dan fit. baru leh lawan angin :)

    minat givi lagi

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal..yg peliknya tokey kedai suh beli yang besar..hadoiii

  3. x-po says:

    hehe bagi kat ayah bro je la

  4. Anne Boleyn says:

    dah de orang nak ke ni?? nanti hana tanya BF hana. sbb baju hujan die skang mcm da tak elok. rely kt komen hana yerr

    1. FITRIHADI says:

      dah reply kat komen hana..takde respon pun..kalau tanak beli i’ll sell it at mudah.my je

  5. Azah says:

    nk beli..berapa bleh bg ni?

    1. FITRIHADI says:

      dah terjual ar baju ni..sorry


LIKE KAMI DI FACEBOOK