Aug 272010
 

Salam,



Dah nak sampai tarikh akhir contest ni iaitu 31 Ogos 2010. Bila dah masuk tarikh akhir baru ramai yang nak join. alahai korang ni. Ingatkan dah takde sambutan. Apa pun, boleh tahan lah sambutannya contest kali ni.

Berikut adalah senarai peserta yang join contest ni:

1. Red Ribbon Boutique and Blog

2. Nur Sakinna

3. Azuan

4. Linaaln

5. Naem

6. Arek

7. Hidayah Murni

8. Faizah Ismail

Ermm ada yang tertinggal? Kalau ada tolong bagitau saya sebab saya pun manusia biasa gak. Kengkadang ada buat salah.

Dan pada sesiapa yang nak join tu still sempat lagi. Boleh submit kat ruangan komen dalam entry Contest Duit Raya Fitrihadi.com ni.

Oh kebelakangan ni busy skit. Biasalah dah jadi orang Universiti. Dah la masuk lambat. Kena catch-up balik benda yang terlepas.. Adoii hebat gak penangan jadi student second-intake ni. Adoiii UTeM punya pasal, ku redah je onak dan duri.

Eh malam ni dah mula Mid-Term Exam. Mula dengan subject Math!!! arghhh memang disaster ar. Math ar paling susah nak faham mengalahkan nak faham hati seorang wanita. adoiii… korang tolong ar doakan otak saya ni berjalan dengan lancarnya macam enjin kereta BMW haha okay? thanks a lot, guys. Wish me luck!

Salam Ramadhan,
– fitrihadi –
(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Keputusan Pemenang Contest Menang Kamera Dan Wang Tunai Fitrihadi.com!

Comments

  1. x-po says:

    yeah, gud luck bro utk test..hehe

  2. hidayah_murni says:

    name da ad kt list, trimas! (^0^)

  3. hafizah ismail tu..hehe..betulkn nama je..tq ye

  4. naem says:

    yeah..gud luck! :)

  5. ashraf says:

    gud luck bro…aku dah lama habis study….jng bercinta lebih dari belajar k,…cau.. :)

  6. PinkyLucia says:

    nak masuk.. tapi dont have idea lagi. hahaha. hmm.. best of luck.. =)

  7. serol says:

    gudluck2.. nak join ke tak, nak join ke tak.. :D

  8. ReD says:

    kalau nak memahamkan wanita yang gila Math (mcm saya la), lagi kompleks agaknya.hahah

    Math (complex) + wanita (complex jugak) = go go shopping complex! hahahahah ;p

    PERHATIAN!!! Friendly Blogger Award Untuk Blogger. Sila Amik!

    Review Filem Vampires Suck

    Backlinks Boleh Meningkatkan Jumlah Trafik Ke Blog

  9. Pisyek says:

    oh, math tu sng je bro.. hehe.. xD

  10. Anne Boleyn says:

    alamak..camne ley terlepas contest ni. pape pon good luck utk semua peserta. good luck jgk utk fitri. semoga dpt jwb exam dngan cemerlang! :)

  11. Wan says:

    yg menang boleh belanja ek

  12. mama zharfan says:

    naper nama me tak de dlm list..me dh join jugak tau (ie sblm due date ari tu..)

    http://suzie284.blogspot.com/2010/08/contest-duit-raya-fitrihadicom.html

  13. […] So lepas entry ni dipublish, akan keluar satu senarai penuh peserta contest duit raya tu. Entry peserta yang lama tu bukan officially senarai penuh pun. Itu senarai peserta yang join before entry senarai peserta […]

  14. Aleeya says:

    aik nape saya nye takde dlm list…:((

  15. abdfatah says:

    halamak terlepas peluang sudah daaa… lenkali laa join samaaa…


LIKE KAMI DI FACEBOOK