Aug 142010
 

First time tengok preview ni pun dah cukup kelakar. Apatah lagi kalau tengok movienya. Lagipun, Barisan pelakonnya ramai yang diambil dari pelakon siri Mad-TV. Memang kecoh ar panggung nanti haha


Edward Cullen suka pakai bedak muka rupanya :p


Genre filem ni korang pun taukan. Lebih kepada parody dan ejekan semata-mata. Macam scary movie ar. Tapi hasil kerja diorang memang superb. Patutlah diorang boleh untung berjuta-juta usd. Utk pngetahuan korang, filem Vampires Suck ni adalah spoof dari filem Twilight dan New Moon.

Tapi bukan tu je. Ada banyak elemen lain yang diorang ambik untuk dijadikan jenaka contohnya lady gaga, black eyed peas dan lain-lain lagi sebagai penambah perisa. Apa pun, korang tengok ar preview filem kat bawah ni hahaha



Kelakar kan? Jom kita terjah panggung dan bergelak ketawa sekejap. Hidup kena chill!!!


(Visited 33 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Aku, Mr. Bean dan Filem Khurafat... Larikkk!!!

Comments

  1. Dauspozi says:

    Edward cullen?, bukan ke Edward Sullen?… name dlm Vampire suck… time dia terbang tu… rupanya naik basikal apa ntah, hahaha

  2. wazy says:

    Hoho aku belum tengok lagi cerita ni

  3. […] This post was mentioned on Twitter by wawan masri, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: (Movie Preview) Vampires Suck Yang Kelakar Nak Mati! | Shy Guy Is Blogging Again http://bit.ly/cQFBaY […]

  4. Sky0ne says:

    kire boleh layan la ni ye? hehe

  5. yoy says:

    hahahaha…
    lawak gile cerite..
    edward sullen la…

  6. ken says:

    wah sudah watch? i must watch too! haha =P

  7. amoi says:

    sejak bila blog ni jadi blog review movie?

    lol

  8. fina fento says:

    hahah..rasa macam nak tengok!

  9. rie says:

    dorang ni sllu je ada crite2 camni kan
    dlu2 tu super hero n ada lg yg xingat tajuk die
    tp mmg sume klaka tahap cipan jantan laa
    hahahaha

    jom tgok, fit..
    ko kirim tiket free satu kat aku..ngeh3

  10. ai..citer cmni pn leh jadi muvi..ades..


LIKE KAMI DI FACEBOOK