Aug 072010
 

Salam,

hah hari ni kita cerita pasal makan pulak. haha sebelum puasa berkunjung tiba, baik korang isi dulu kemahuan perut korang sebelum sampai tahap kempunan bila dah masuk bulan puasa nanti.

Artikel kali ni, saya just nak share dengan korang satu lagi menu KFC yang mungkin dapat mengubati ketagihan penggemar-penggemar nugget, Crispy Strips dan Fries. Mungkin ada yang dah tahu dan mungkin ada yang belum tahu sebab benda ni boleh kata dah lama dah keluar.

Jadi, apa yang kfc keluarkan untuk Penggemar Nugget, Fries dan Crispy Strips adalah ‘KFC Snack Box’!! Harga bermula dari RM4.30. Harga tu untuk hidangan ala carte. Kalau nak air gas/bekarbonat tambah RM1.80 je. Ok? Sila lihat poster di bawah untuk lebih jelas lagi.



Oh ada lagi menu terbaru kan? yang udang rangup tu. nanti saya update ar.. tak rasa lagi.. alahai.. sponsor plizzz..

Yang sentiasa laparkan KFC,
– fitrihadi –
(Visited 251 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Saksi a.k.a Perakam Serangan Pekerja KFC Tampil Beri Keterangan!

Comments

  1. mie says:

    uihh!!!
    kena terjah kfc la lps ni…
    hehehee

  2. cutebabygirl says:

    tetibe lapauuuu pepagi nehhh~
    grrrrr

  3. syidashukor says:

    fit , u memang suka kfc eh ? hehe

  4. diden says:

    huisss.. boleh terliur jugak ak ni huhu

  5. razfira says:

    pehh…dapat komisyen x promote kfc ni? hehehe

  6. yupp… ade lg iklan baru… ingat sok nak try… sblm pose nih…

  7. aien says:

    kena g makan before puasa… hehe

    jap g kempunan di siang hari.. hahaha…

    bdw.. wish awl cikit…

    selamat menyambut bulan ramadhan… ^_^

  8. fahmi ibrahim says:

    Wow… best! Nasib bek blum pose.. klu tak meleleh2 air liur

  9. ken says:

    but the real box is not like the advertisement =/

  10. Luth Textile says:

    apa cer makanan lak nih.. lapaq
    ahahahaha

  11. azuan says:

    KFC terbaik!!


LIKE KAMI DI FACEBOOK