Aug 092010
 

Salam….

Maaf sebab jarang update…..
Maxis Broadband dah sampai limit…..
bila dah sampai limit, line jadi slow…..
Bila line dah slow, kena bayar cepat-cepat…..
Bila dah bayar cepat-cepat, baru line jadi cepat…..
Bila dah cepat, baru boleh update selalu…..
Tak gitu?

Sekarang tengah berkira-kira nak beli Desktop Computer…..
Laptop yang guna sekarang pun dah 4 tahun usianya…..
Bila guna dah kerap ‘hang’, screen pun menguning je…..
OS pun guna Windows XP je…..
Oh kesiannya…..

err ada siapa-siapa nak sponsor untuk beli PC??
tak mahal pun dalam RM1K je….
memang murah dan jimat sebab nak pasang sendiri…..

Alahai Maxis BB dan Laptop…
bikin hati panas je…
Tak gitu?
Gitu la jawabnya….. :p

P/s: Titik yang banyak menandakan intonasi ayat yang slow macam siput. Tak gitu??

(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Adeh aku kena selesema ar plak...

Comments

  1. luth textile says:

    lu pakai stimik je bro.. hakhakhak

    1. FITRIHADI says:

      stimik kat umah ni..dah blajar ni kena guna yang mobile je..adoii

  2. fahmi ibrahim says:

    sabo2.. rezeki bulan poser ade kot

    1. FITRIHADI says:

      a’ah sabau je la

  3. serol says:

    nape tak angkat laptop je? senang sket. skrg dh murah dh. under 1500 pun ada.
    tuka la bb celcom. dh murah, bandwidth byk dr maxis lak tu

    1. FITRIHADI says:

      aku nnti nak buat kerja grafik dan animasi…lagipun byk benda nk install..laptop ni spec lama memang slow ar jadinya..adoiii

  4. ashraf says:

    takpe bro slow2….laptop tak brp tahan kalau selalu blogging nanti cepat rosak mcm laptop aku dah 1 bulan antar kilang, baik guna desktop kalau jenis sekali online sampai 10 jam….

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu..laptop ni cepat panas..elok guna cooler pad..kalau panas lama sangat mmg cepat osak.. baik guna desktop untuk kerja2 berat

  5. x-po says:

    oh aku ingatkan ada siput sedut kt sini..hehehe

  6. […] This post was mentioned on Twitter by mohd hafizuddin, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Entry Siput dan Ciput | FitRiHaDi [Dot] coM http://bit.ly/alFE9y […]

  7. ann says:

    oho aku pun kene byr cpt2 ni bil maxis…ptut lah lmbap xbyr lg bln lps nyer…

  8. azuan says:

    BB wa tak layan hahaa


LIKE KAMI DI FACEBOOK