Aug 112010
 

Assalamualaikum…

hah sekarang hari pertama puasa. Ada yang dah surrender? haha kalau ada cepat-cepat gitau sini. Saya nak belanja lunch. Nak?


Apa itu puasa? haha


Orang lain ramai yang dok wish, jadi saya pun nak wish gak.

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN YANG PENUH KEBERKATAN NI.

SELAMAT BERPUASA SERTA SELAMAT BERSAHUR.

TERAWIKH KALAU BOLEH TUNAIKANLAH. banyak pahalanya tu.


Dan siapa dok area melaka, boleh ar ajak saya buka posa sama-sama hehehe

– – – – – – – – – – –

Ini plak isu diet!



PELIK sebab bila ramadhan je mesti keluar isu dietlah, turun berat badan lah.. nak kempiskan perut lah.. betul ke korang ni?? macam tak betul je…bukan apa. korang tengoklah masa buka posa..

kuih bukan main bertimbun lagi..

nasi bukan main berbukit lagi..

lauk bukan main melimpah lagi..

air lak bukan main manis lagi…

alahai..

tu tak tengok moreh dan sahur lagi… dan yang tak gi terawikh tu dah kira macam tak exercise ar.. bagus pe terawikh sebab dapat lancarkan penghadaman.. takde lah berkumpul semua lemak manis penuh berkrim di perut tu.. tak gitu??? apa pendapat korang??? hahaha

Bak kata kak Kujie – hidup biar sedap
Bak kata fitrihadi – hidup untuk makan hehehe…
(Visited 26 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) How To Be Alone...

Comments

  1. acaPAWN7 says:

    Sepatutnya kena betulkan niat tu..bulan Ramadhan bulan untuk byk kn beribadat..ni asyik pk psl nak mkn je, hehe

  2. hafidz says:

    Salam kenalan bro.
    Isu diet dibulan puasa kekadang memang jadi isu.
    Tapi kalo nak berdiet dengan tak seimbang memang tak kemana amalan diet tersebut huhu.
    Selamt berpuasa ya! =)

  3. ST says:

    hehe.. bersederhana dalam berbuka, tak gitu :)

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Sumber Terbuka, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan… Juga Isu Diet Di Bulan Puasa?? Tippu! http://bit.ly/9JAuVR […]

  5. cutebabygirl says:

    i berhajat nk turun 5kg ramadhan ni!!! :D

  6. Sumijelly says:

    perghh….semangat tul budak tu makan…….
    hehehe…makan jgn dek kerana nafsu..membazir jer..hehehe

    selamat berpuasa yek

  7. wazy says:

    Walaupun banyak juadah yang di jual di bzar ramadhan,aku beli sesekali je untuk berbuka,jadi la bersederhana time macam ni

  8. naem says:

    slamat brpuasa :) hu3

  9. solat terawih tu mmg sat execise…selalu pas terawih mesti lapo blkkkk

  10. arek says:

    yeahh..selamat berpuasa gak

  11. syidashukor says:

    teheee apela . btw selamat berpuasa fit :D


LIKE KAMI DI FACEBOOK