Jul 242010
 

Yuna oh Yuna..
Siapa tak kenal Yuna?
Gadis cantik dan mempesona.
Juga penyanyi lagu ‘Dan Sebenarnya’…

Tapi aku pula?
Hanya peminat kecil Yuna,
Tiada apa yang istimewa,
Hanya punya blog cap ayam serama,

Yuna oh Yuna..



Rajin pulak nak bersastera pagi-pagi ni..kebelakangan ni buka TV je asyik nampak Yuna.. sini Yuna situ Yuna..Gila bayang ke apa.. Alahai..tapi comel pulak bila tengok Yuna dalam iklan tuala wanita ni.. hehe i lap you!


Iklan comel Yuna untuk sebuah produk wanita, Libresse!


Dan sebenarnya… saya je yang minat Yuna, Yuna tak minat saya pun :p

Yang sebenarnya,
– fitrihadi –
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Norman Hakim & Memey Suhaiza Dapat Bayi Lelaki. Tahniah!

Comments

  1. yuna yang sgt manis dan menarik :) i likeeee :)

    1. FITRIHADI says:

      i like her more haha

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Haaziq Zahar, MrSup. MrSup said: RT @fitrihadidotcom Yuna Oh Yuna.. Alahai… http://bit.ly/c7Mdt4 […]

  3. cikgufarha says:

    minat yuna?? hehe sy tak minat pon…ahaks

  4. azuan says:

    aku sokong ayat last tue hehe

  5. dan sebenarnya…saya tak berapa suka yuna…huhu… tapi sy suka blog fitrihadi.com =P

    new post: Twilight Saga: Eclipse

    ** feed kt bwh tu tak update lak..

  6. serol says:

    oh bulan~ :D

  7. wazy says:

    Aku minat gak kat yuna ni,hehehe

  8. razfira says:

    dan sebenarnya.. saya tidak minat Yuna.. ahaha..

  9. lizz says:

    dan sebenarnye aku suke dengan cara die bawak diri dalam dunia seni.hehehehe. so far, ok lah mina ni ;)

  10. ReD says:

    suka nyanyi lagu yuna ‘dan sebenarnya’ kalau g karok :D

  11. Ann says:

    aku pun suka dan sebenarnya jer. yang lain kureng sket.

  12. iNtan says:

    g la add twitter yuna..
    then blh berinteraksi dgn dia..
    mana la tau bleh ayat ke ^_^

  13. Wan says:

    entah la, iklan mcm ni x patut
    btw voc yuna mantap

  14. molmolla says:

    OMO!!! :) aku biasa2 jeeee~ tapi suara dia memang besh ah kannnnn~

  15. Sya Isya says:

    ooo..minat Yuna rupanya ye.,adik Sya pun minat dia.

    Fit, jom join contest ni. Sya tag Fit. =D jgn mare..

  16. […] pengambaran: Beijing Nak tag: Faiz Fitrihadi Eyriqazz Kalau nak join? Klik je SINI.Due: […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK