Jul 192010
 

Petang-petang ni try usya senarai blog yang ada. then ku terpandang pada sebuah link yang kelihatan sepet macam mata saya….

Hah! Korang kenal cik Sepet? Bukan budak cina sebelah rumah korang. Ini cik sepet yang comel tu ar (err bodek ni hehe).. blog dia nama pendek je; SEPET! kalau nak tau mana satu, korang tengok header blog cik sepet ni. dapat cam tak?



Cun tak header BLOG SEPET ni? actually saya pun sepet gak sebab ada darah jawa. Tak caya? Tengok ni!



haha cik sepet jangan marah ek. Apapun, you tetap lebih sepet dari I. kan kan? :p

ermmm apa beza blog sepet88 ni dengan blog fitrihadi.com ni? actually ada banyak bezanya. First, of courselah cik sepet ni lebih popular dari encik fit. Korang tengoklah berapa visitor cik sepet ni. Ini adalah snapshot yang diambil pada jam 5.13pm 19 Julai 2010.



perghh hebat tu..ramai kan konco-konco cik sepet ni. then, cuba korang tengok visitor encik fit lak.



Alahai.. sedih gilerr… takpelah. saya ni dah jarang update blog. patutlah visitor makin berkurang. blogwalking pun dah jarang. lepas ni nak puasa. pastu raya. time raya kena lah ada amalan kunjung-mengunjung. baru ramai yang sudi menapak ke rumah kita. moralnya, kena banyakkan blogwalking baru ramai yg bertandang ke blog kita.

ermm lagi apa beza blog cik sepet dan blog encik fit ni? Kalau tengok dari kaler blog, dapat dikatakan cik sepet ni suka kaler hijau manakala encik fit lak suka kaler biru. tak gitu? mana lagi cantik? of course lah kaler biru lagi cantik kan. hehe

dan perbezaan lain lak adalah cik sepet dah ada boyfriend. Manakala encik fit lak masih solo. korang terjahlah blog sepet ni. ada je kisah cinta dia dengan kekasih hatinya. kalau blog fitrihadi.com ada ke kisah cintan-cintun tu semua?? erkk ini termasuk dalam perbezaan blog ke? hehe

Dia punya entry memang brilliant. Susunan ayat memang terasa dekat di hati. Sampaikan siapa-siapa yang baca mesti rasa macam cik sepet ni makwe dia. haha mesti ramaikan yang jeles dengan pakwe cik sepet ni :p

Dan tips pun berlambak dalam blog cik sepet ni. Blog fitrihadi.com? dah kureng ler..alahai wahyu dah kureng turun agaknya. minda tak berkembang macam dulu. tunggu lah ye. saya tengah cari masa untuk rehatkan minda. yupp I’ve some stress issue. Minda manusia tak semuanya sama. Me sensitive skit. hoho I’m a sensitive guy, u know :p

Eh dah lupa pasal cik sepet. erm actually, banyak lagi perbezaan yang ada. tapi rasanya cukup ar celoteh pasal cik sepet ni. ini entry suka-suki je. Cik sepet pun tak tau pasal entry ni. dan saya pun bukan kenal sangat cik sepet tu. I just suka blog dia je sebab her reputation and her blog’s quality.

Kesimpulannya siapakah pemenang di antara sepet88 dan Fitrihadi.com. Of courselah, sepet88 kan. Tepuk ar sekali untuk cik sepet kita ni. Tepuk sekali je tau hehe then nak mintak tolong cik sepet skit supaya promote lelaki bawah ni dalam entry blog cik sepet haha.. boleh tak cik sepet? dan tolong letak link blog beliau sekali (http://fitrihadi.com) pleaseee….


Gambar diambil dari page ABOUT FIT


yang memang sepet,
– fitrihadi –
(Visited 147 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Weh Korang. Ni Yang Cun Ni Siapa? Blogger Kan?

Comments

  1. diden says:

    hehe.. sepet .. ak ska mta yg stim skit hehe~ =.=

  2. intanberlian says:

    hehe, ko pon nak sepet, jadilah mat sepet eh fit.

  3. fahmi ibrahim says:

    Usha sepet pulak la..

  4. lydzar says:

    dalam family akak 6 beradik ni, ada yg sepet, ada yg tak sepet walaupon dari campuran 2 darah jawa yg sama :)

  5. sepet memang best :)

  6. Sir Marcello says:

    oh org jawa pun bermata sepet ek?
    tapi wa mana ada darah jawa!!!

  7. sepet says:

    ait…hehehe! bukan main eh…terasa jadi pakwe sepet eh..hamboi hamboi hamboi…hehe!

  8. fnd says:

    Gua dah lama perati budak sepet tu..ehek


LIKE KAMI DI FACEBOOK