Jul 232010
 

Salam,

Ini ada skit update pasal perkembangan blog Fitrihadi.com ni. Semakin hari blog ni perlahan-lahan semakin berkembang. Dan berita terbaru, follower Fitrihadi.com baru je mencecah 100. Jadi siapakah follower bertuah tersebut?



Pemilik blog tersebut adalah sedara Arek. Merupakan sorang pekerja yang komited kepada kerja kerana nama blog beliau menggunakan nama syarikat tempat beliau bekerja iaitu Infra Klia. dan nama blog beliau adalah infraklia.blogspot.com.

hah mula-mula dulu rasa pelik gak.. ini blog syarikat ke blog sedara arek ni sendiri. rupa-rupanya blog tu adalah blog campur-campur. Kalau ada event, sedara Arek ni akan masukkan dalam blog tu. Kalau takde event dia tulis ar apa dia suka.


Header blog Infraklia yang happening!


Jadi korang terjah ar blog infraklia ni. Mana tau ada keja kosong ke ada tawaran hebat ke hehe er bro..saya nak mintak kerja kat Infra KLIA tu, bleh?? Kalau ada gitau ar hehe :p moga success selalu buat sedara Arek!

Jutaan Billion Terima Kasih kepada semua yang follow!
– fitrihadi –
(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Jom Serbu Blog Larian!

Comments

  1. fina fento says:

    sama – sama :P

  2. cikgufarha says:

    ngee~bagus2…hehe sila2 bg komen kat blog sy pula =)

  3. ken says:

    cool.. keep it up! =)

  4. ann says:

    sama2 :)

  5. Yatre says:

    103…pelik la…apa beza join this site dengan follow???

  6. EDDY says:

    dulu kalo Fit tak tukar domain mungkin dah mencecah ribu2 kan? Anyway tahniah….

  7. ReD says:

    aah laaa.. happening owh gmbr cmtu..:D

  8. arek says:

    dengan tidak di sangka-sangka benda ni bleh berlaku. apa-apa pun jutaan terima kasih diucapkan untuk fitrihadi..”tetiba idea suda mari”


LIKE KAMI DI FACEBOOK